Skip to main content

Θέρμη: Εξώδικο έστειλε ο πατέρας-αρνητής των self test στον διευθυντή (vid)

Στο εξώδικο που έστειλε ο 58χρονος πατέρας στον διευθυντή του ΓΕΛ του ζητά να «τηρήσει το Σύνταγμα» και διεκδικεί χρηματική αποζημίωση

Με εξώδικο προς τον διευθυντή του 1ου ΓΕΛ Θέρμης απάντησε ο πατέρας του μαθητή της β' Λυκείου, ο οποίος αρνείτο να προχωρήσει στη διαδικασία του self test, επιμένοντας να παρακολουθήσει το μάθημα, με συνέπεια να προκληθεί διήμερη αναστάτωση στην κοινότητά του σχολείου.

Να σημειωθεί ότι ο εν λόγω πατέρας οδηγήθηκε εχθές στον εισαγγελέα στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Δείτε - Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος ο πατέρας αρνητής των self test-Δίωξη για πέντε αδικήματα

Σήμερα ο μαθητής δεν προσήλθε στο σχολείο και σε δηλώσεις του ο διευθυντής του ΓΕΛ Παναγιώτης Μάρκου εκτίμησε πως δεν θα υπάρχει άλλη συνέχεια τις επόμενες ημέρες.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο πατέρας στο εξώδικο που του έστειλε του ζητά «να τηρήσει το Σύνταγμα», τουλάχιστον, όπως το ερμηνεύει ο ίδιος, αλλά και χρηματική αποζημίωση την οποία, όπως αναφέρει, θα ορίσει ο ίδιος.

Ο κ. Μάρκου ανέφερε πως ο ίδιος έκανε αυτά που ορίζει η νομοθεσία. «Είμαι διευθυντής σχολείου, και ένας διευθυντής πρέπει να αντιμετωπίσει όλες τις δυσκολίες, είμαι μπροστά και αναλαμβάνω την ευθύνη αυτών που κάνω, και είμαι μπροστά σε τέτοιες περιπτώσεις που δεν μπορούμε να αποφύγουμε», συμπλήρωσε

Τέλος απηύθυνε έκκληση στους γονείς να προσέχουν τα παιδιά τους γιατί όπως τόνισε οι καιροί είναι δύσκολοι.