Skip to main content

Θέρμη: Με ασπίδες προστασίας η διανομή του κοινωνικού παντοπωλείου

Λαμβάνοντας, όλα τα μέτρα προφύλαξης συνεχίζονται οι διανομές προϊόντων του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του ΤΕΒΑ σε όλους τους δημότες.

Το κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου Θέρμης συνεχίζει τις διανομές τροφίμων και βρίσκεται στο πλευρό όλων των ωφελούμενων της δομής.

Οι υπάλληλοι του φρόντισαν να κλείσουν ραντεβού μαζί τους ανά πεντάλεπτο, ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός σύμφωνα με τις οδηγίες της πολιτικής προστασίας για να διασφαλιστεί η υγεία όλων.

Ταυτόχρονα, ήρθε σε επαφή με την ομάδα COVID- 19 RESPONSE Greece που είναι μία ανοιχτή κοινότητα εθελοντών με επιστημονικό και τεχνολογικό υπόβαθρο που βοηθά στην αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας στην Ελλάδα, η οποία δώρισε στους υπαλλήλους “ασπίδες” προφύλαξης.

Παράλληλα, η κυρία Αγαθή Κούτη δασκάλα κοπτικής ραπτικής της ΔΕΠΠΑΘ κατασκεύασε και χάρισε, μάσκες προσώπου με ειδικά υλικά .

Λαμβάνοντας, όλα τα μέτρα προφύλαξης συνεχίζονται οι διανομές προϊόντων του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του ΤΕΒΑ σε όλους τους δημότες που τα έχουν ανάγκη.

Συγκεκριμένα, έως και αύριο Παρασκευή 10/4 θα γίνεται διανομή προϊόντων στους 360 ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου, ενώ από  τη Μεγάλη Δευτέρα 13/4 έως και τη Μεγάλη Τετάρτη 15/4 θα γίνεται διανομή του ΤΕΒΑ.