Skip to main content

Μήνυμα Πλακιωτάκη σε βουλευτές: Να τηρείτε τα μέτρα για την Covid-19

Σε παρέμβασή του μέσω Skype κατά τη διάρκεια της Ολομέλειας ο υπουργός παρακάλεσε τους συναδέλφους του να τηρούν αυστηρά τα υγειονομικά μέτρα.

Θερμή παράκληση προς τους συναδέλφους του να τηρούν αυστηρά τα υγειονομικά μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας κορωνοϊού, απηύθυνε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννης Πλακιωτάκης, κατά τη διάρκεια της συζήτησης στην Ολομέλεια της Βουλής του νομοσχεδίου του υπουργείου Υποδομών για τον διαχωρισμό αρμοδιοτήτων μεταξύ Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας και Αρχής Πολιτικής Αεροπορίας.

Σε παρέμβαση του μέσω Skype, με αφορμή τροπολογία δικής του αρμοδιότητας που είχε κατατεθεί στο νομοσχέδιο, και από το σπίτι του όπου βρίσκεται απομονωμένος εδώ και μια εβδομάδα μετά τη διάγνωση ότι είναι θετικός στον νέο κορωνοϊό, ο κ. Πλακιωτάκης, ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Θα παρακαλέσω πολύ όλους τους βουλευτές να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να τηρούν αυστηρά τα υγειονομικά μέτρα προστασίας. Κι εγώ τηρούσα με θρησκευτική ευλάβεια τα μέτρα αλλά δυστυχώς ο ιός είναι παντού».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ