Skip to main content

Θέρμη: Συναυλία ενίσχυσης του Παιδικού Χωριού SOS Πλαγιαρίου την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου

Το Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου λειτουργεί από το 1997, εξασφαλίζοντας καθημερινά το περιβάλλον προστασίας και ασφάλειας σε παιδιά και οικογένειες.

Την Κυριακή 04 Σεπτεμβρίου στο πλαίσιο της πολιτιστικής γιορτής «Θέρμης Δρώμενα», ο δήμος Θέρμης διοργανώνει μια μοναδική συναυλία, με φόντο το μαγευτικό τοπίο του Φράγματος της Θέρμης, της οποίας τα έσοδα θα διατεθούν για τη στήριξη του Παιδικού Χωριού SOS Πλαγιαρίου.

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει μία ξεχωριστή βραδιά, από ένα μοναδικό μουσικό σχήμα καλλιτεχνών. Τα ιστορικά «Δέκα Μπουζούκια της Δόμνας», μαζί με τον Ανδρέα Καρακότα, θα συναντήσουν τις μελωδίες των παιδιών της Λαϊκής Ορχήστρας Ωδείου Θέρμης και την αγαπημένη ερμηνεύτρια Πέννυ Μπαλτατζή, χαρίζοντας στο κοινό μια αξέχαστη εμπειρία.

Όλα τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν για τη στήριξη του «Παιδικού Χωριού SOS Πλαγιαρίου».

Το Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου είναι το δεύτερο Παιδικό Χωριό SOS που δημιουργήθηκε στη χώρα μας, στο Πλαγιάρι Θεσσαλονίκης. Λειτουργεί από το 1997, εξασφαλίζοντας καθημερινά το περιβάλλον προστασίας και ασφάλειας σε παιδιά και οικογένειες που βρίσκονται σε ανάγκη.

Περισσότερες πληροφορίες για τη συναυλία μπορείτε να βρείτε παρακάτω:

-Ώρα έναρξης: 21:00
-Προπώληση εισιτηρίων: €10, εισιτήρια στο ticketservices.gr και στο Θέατρο Αυλαία, Τσιμισκή 136, Θεσσαλονίκη (Πλατεία ΧΑΝΘ)
-Εισιτήριο στην είσοδο: €12 (Δωρεάν είσοδος για παιδιά έως 8 ετών)
-Διοργάνωση: Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού, Περιβάλλοντος και Αθλητισμού Θέρμης (ΔΕΠΠΑΘ), Δήμος Θέρμης, Παιδικά Χωριά SOS
-Χορηγός Επικοινωνίας: Ράδιο Θεσσαλονίκη 94.5