Σάββατο 30 Μαΐου 2020
x

ΘΕΡΜΗ: ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ ΘΑ ΔΙΑΝΕΜΗΘΟΥΝ ΣΕ 300 ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΤΕΒΑ

Σε 300 δικαιούχους του ΤΕΒΑ στον δήμο Θέρμης θα διανεμηθούν μεταξύ άλλων σκόνη πλυντηρίου, χλωρίνη, σαμπουάν, ελαιόλαδο και ζυμαρικά.

Η δέκατη ένατη δωρεάν διανομή τροφίμων και ειδών παντοπωλείου για τους 300 δικαιούχους του ΤΕΒΑ πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19/02/2020, από τις 9:00 έως τις 13:00, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο (Στενημάχου 16) του δήμου Θέρμης.

Σε κάθε νοικοκυριό θα διανεμηθούν σκόνη πλυντηρίου, χλωρίνη, υγρό πιάτων, καθαριστικό γενικής χρήσης, σαμπουάν, ελαιόλαδο, λάχανα, ζυμαρικά, φακές, φασόλια, ρύζι, γάλα εβαπορέ και ζάχαρη.

Οι δικαιούχοι πρέπει να προσκομίσουν την αστυνομική τους ταυτότητα και τον αριθμό ΑΜΚΑ και ΑΦΜ. Επίσης θα πρέπει να έχουν μαζί τους και σακούλες για τη μεταφορά των προϊόντων. Σε περίπτωση που δεν έρθουν οι ίδιοι χρειάζεται εξουσιοδότηση. Οι διανομές ΤΕΒΑ γίνονται στο πλαίσιο εφαρμογής ευρωπαϊκού προγράμματος, που χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ).

Το ΤΕΒΑ υποστηρίζει δράσεις σχετικά με τη συλλογή, μεταφορά, αποθήκευση και διανομή τροφίμων ή και δεύτερη βασικής υλικής συνδρομής, καθώς επίσης στηρίζει συνοδευτικά μέτρα και δραστηριότητες που συμβάλλουν στην κοινωνική ενσωμάτωση των ωφελουμένων.

Δικαιούχοι είναι οι ωφελούμενοι του ΚΕΑ που έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν να παίρνουν και τρόφιμα από το ΤΕΒΑ. Υπενθυμίζεται, όμως, ότι όσοι παίρνουν ΤΕΒΑ αποκλείονται αυτόματα από το δικαίωμα να είναι ωφελούμενοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου του δήμου Θέρμης.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ