Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020
x

ΘΕΡΜΗΣ ΔΡΩΜΕΝΑ: ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 21 Αυγούστου. Θα ξεκινήσει στις 20.30 με το υπέροχο χορευτικό σύνολο DA Daiļrade Dance Group από τη Λετονία

Στο Πάρκο Πλαγιαρίου θα τραγουδήσει την Τετάρτη 21 Αυγούστου ο Παρασκευάς Θεοδωράκης στο πλαίσιο του θεσμού Θέρμης Δρώμενα.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 20.30 με το υπέροχο χορευτικό σύνολο DA Daiļrade Dance Group από τη Λετονία

Παρασκευάς Θεοδωράκης
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη.
Τραγουδιστής με ιδιαίτερη χροιά και σολίστ ακουστικής κιθάρας, ενώ παράλληλα συνθέτει μουσική και στίχους.
Οι ρίζες του από τα Γρεβενά και την Κρήτη, καθώς και η επιρροή του πατέρα του, επίσης μουσικού, αποτέλεσαν το ερέθισμα για την ενασχόλησή του με τη μουσική.
Αποφοίτησε από το Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης, έχοντας διδαχτεί από σημαντικούς δασκάλους όπως τον Δημήτρη Μυστακίδη, τον Κυριάκο Ταμπάκη, Δήμητρα Τρυπάνη τον Ross Daly κ.ά..
Από πολύ νωρίς δημιούργησε το μουσικό του αποτύπωμα, μέσα από αμέτρητες ώρες εμφανίσεων σε όλη την Ελλάδα.
Το 2009 άνοιξε τις συναυλίες των TEN YEARS AFTER σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με το συγκρότημα On the Road, ενώ το 2012 ο Σωκράτης Μάλαμας τους παρουσίασε στις καλοκαιρινές του εμφανίσεις.
Έχει συνεργαστεί με σημαντικούς καλλιτέχνες όπως: Αρλέτα, Βαγγέλη Γερμανό, Νίκο Ζιώγαλα, Γιάννη Μηλιώκα, Διονύση Τσακνή, Βασίλη Καζούλη, Λουδοβίκο των Ανωγείων, Παντελή Θαλασσινό, Μίλτο Πασχαλίδη, Δημήτρη Ζερβουδάκη,Chico Freeman, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Γιώργο Ανδρέου, Χρήστο Θηβαίο, Σταύρο Σιόλα, Οδυσσέα Τσάκαλο, κ.ά.
Είχε συμμετοχή στο Αφιέρωμα στον Νικόλα Άσιμο που παρουσιάστηκε στο «Σταυρός του Νότου» με τον Β. Παπακωνσταντίνου – Χρήστο Θηβαίο και τον ηθοποιό Λεωνίδα Κακούρη με εξαιρετική επιτυχία.
Αυτό το καλοκαίρι o Παρασκευάς Θεοδωράκης ανανεώνει τις διαδρομές του σε ένα μουσικό ταξίδι γεμάτο δυναμισμό και συναίσθημα παρουσιάζοντας τραγούδια που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στη νέα γενιά καθώς και τραγούδια από τον δίσκο του «Λευκά Πανιά».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ