Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Νεκρός άνδρας σε ρέμα στην Πολίχνη από την κακοκαιρία (vid)

Το πτώμα του άνδρα, ηλικίας περίπου 30 ετών, εντοπίστηκε στη συμβολή των οδών Μυτιλήνης και Καλλικράτους, κοντά στο στρατόπεδο Καρατάσου.

Ένας νεκρός άνδρας, ηλικιας περίπου 30-35 χρόνων είναι ο θλιβερος απόλογισμός της κακοκαιρίας που χτύπησε την περιοχή της Πολίχνης.

Ο άνδρας εντοπίστηκε, εκτός του οχήματος του, στη συμβολή των οδών Μυτιλήνης και Καλλικράτους, κοντά στο στρατόπεδο Καρατάσου, όπου στο σημείο υπάρχει ρέμα, το οποίο είχε υπερχειλίσει μετά την ισχυρή καταιγίδα το μεσημέρι του Σαββάτο.

Διαβάστε: Συγκλονιστικές εικόνες στην Πολίχνη - Πλημμύρισαν δρόμοι - παρασύρθηκαν ΙΧ

Διασώστες του ΕΚΑΒ έκαναν προσπάθειες ανάνηψης, ενώ ο άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο. «Όταν άρχισαν καπως να υποχωρούν τα νερά από το φουσκωμένο ρέμα, είδαμε έναν άνθρωπο να βρίσκεται μέσα στις λάσπες και τα χόρτα, πλησιάσαμε, τον ανασύραμε, δώσαμε τις πρώτες βοήθειες, ωστόσο ήταν ήδη νεκρός», δήλωσε στη Voria.gr ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος του δήμου Παύλου Μελά Σάκης Λαζαρίδης. 

Στο μεταξύ, στις 17.10 το απόγευμα υπήρξε κλήση για παράσυρση ΙΧ σε ρέμα πίσω από το νοσοκομείο Παπαγεωργίου και έκτοτε αγνοείται ο οδηγός. Οι αρχές ερευνούν αν τα δύο περιστατικά συνδέονται.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική πάντως είναι σε εξέλιξη επιχείρηση για τον εντοπισμό του οχήματος από τα ορμητικά νερά. Επιχειρούν 13 πυροσβέστες με μια ομάδα αυτοδυτών της 2ης ΕΜΑΚ και 4 οχήματα.