Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2020
x

ΘΕΣΓΑΛΑ: ΣΤΗ ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΗΝ 1Η ΙΟΥΝΙΟΥ

Το Σάββατο καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, ο ΘΕΣγάλα καλεί το καταναλωτικό κοινό του σε μια γιορτή γάλακτος.

Στη μισή τιμή θα προσφέρει το γάλα των Αυτόματων Πωλητών, πλήρες κι ελαφρύ, ο Συνεταιρισμός ΘΕΣγάλα, το Σάββατο 1η Ιουνίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γάλακτος.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 1/6, από τις 7.00 το πρωί, καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, ο Συνεταιρισμός ΘΕΣγάλα καλεί το καταναλωτικό κοινό του σε μια γιορτή γάλακτος, «δίνοντάς του την ευκαιρία να απολαύσει την ποιότητα και τη γεύση αυτού του μοναδικού διατροφικού θησαυρού, που τον καθιέρωσε στη συνείδηση των καταναλωτών».

Σύμφωνα με τον Συνεταιρισμό, το γάλα υποβάλλεται στην πιο ήπια δυνατή θερμική επεξεργασία, ώστε να διατηρεί τα θρεπτικά συστατικά, τις βιταμίνες, τα ιχνοστοιχεία και τη φρεσκάδα του, ενώ η παστερίωση του γίνεται σε ένα υπερσύγχρονο εργοστάσιο διεθνών προδιαγραφών, στη Θεσσαλία.

Παραγωγοί, εργαζόμενοι και συνεργάτες του Συνεταιρισμού ΘΕΣγάλα γιορτάζουν την Παγκόσμια Ημέρα Γάλακτος μαζί με όλους τους καταναλωτές και τους ευχαριστούν έμπρακτα για τη συνεχή στήριξη κι εμπιστοσύνη τους. Είμαστε εδώ για να σας διαθέτουμε καθημερινά πάνω απ’ όλα, φρέσκο γάλα από την πρώτη μέχρι την τελευταία του σταγόνα, εντός 24 ωρών από την συλλογή του από τις φάρμες των μελών του Συνεταιρισμού!
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ