Skip to main content

Θεσπρωτία: Μπλόκο σε μεταφορά 9 κιλών χασίς και στον προπομπό της

Aκινητοποιήθηκε για έλεγχο δίκυκλη μοτοσικλέτα, με οδηγό τον 21χρονο, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν 18 δέματα με ακατέργαστο χασίς.

Χειροπέδες σε 21χρονο αλλοδαπό και 63χρονο Έλληνα πέρασαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.

Συγκεκριμένα, χθες το μεσημέρι στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας ακινητοποιήθηκε για έλεγχο δίκυκλη μοτοσικλέτα, με οδηγό τον 21χρονο, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν 18 δέματα με ακατέργαστο χασίς συνολικού βάρους εννέα κιλών.

Λίγο αργότερα στην Ηγουμενίτσα συνελήφθη και ο 63χρονος, καθώς, όπως διαπιστώθηκε, ως οδηγός Ι.Χ. επιβατικού αυτοκινήτου, λειτουργούσε ως προπομπός, διευκολύνοντας τη μεταφορά των ναρκωτικών κι ενημερώνοντας τον 21χρονο για το ενδεχόμενο επικείμενων αστυνομικών ελέγχων.

Πέρα από τα ναρκωτικά, κατασχέθηκαν η μοτοσικλέτα, το αυτοκίνητο και δύο κινητά τηλέφωνα.

Με δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα σε βάρος τους, κατά περίπτωση για εισαγωγή, μεταφορά, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, καθώς και παράνομη είσοδο στη χώρα, οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.