Skip to main content

Θεσπρωτία: Τους έπιασαν φορτωμένους με 122 κιλά χασίς

Οι συλληφθέντες, οι οποίοι στερούνται νομιμοποιητικών εγγράφων εισόδου και παραμονής στη χώρα, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Ταξιδιωτικούς σάκους που περιείχαν 113 δέματα με 122 κιλά και 750 γραμμάρια ακατέργαστου χασίς μετέφεραν πεζή, με συνεργούς τους που αναζητώνται, οι τρεις αλλοδαποί, δύο 29χρονοι και 26χρονος, που συνελήφθησαν σήμερα, μετά τα μεσάνυχτα, σε ορεινή δασική περιοχή στην Κρυόβρυση Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς των Τμημάτων Δίωξης Ναρκωτικών και Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.

Όπως προέκυψε και από τον έλεγχο των στοιχείων τους, σε βάρος τού ενός 29χρονου εκκρεμούσε μέτρο απαγόρευσης εισόδου σε έδαφος Schengen, καθώς και καταδικαστικές αποφάσεις του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Φλώρινας και του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Γιαννιτσών, συνολικής ποινής φυλάκισης έξι μηνών και χρηματικής ποινής 6.000 ευρώ, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Κατασχέθηκαν τα ναρκωτικά, καθώς και έξι κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες, οι οποίοι στερούνται νομιμοποιητικών εγγράφων εισόδου και παραμονής στη χώρα, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας, κατηγορούμενοι για εισαγωγή στη χώρα, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό τη διακίνηση, καθώς και για παράνομη είσοδο στη χώρα.