Skip to main content

Θεσσαλονίκη - Ιδιοκτήτης ψιλικατζίδικου: «Του είχα πει να τους αφήσει να πάρουν το ταμείο»

Είχαμε συζητήσει πολλές φορές μαζί τι πρέπει να κάνει σε περίπτωση ληστείας, λέει ο ιδιοκτήτης για τον 44χρονο - «Ήταν φίλος, δικός μου άνθρωπος»

 

Για τη ληστεία μετά φόνου στο κατάστημά του, που στοίχισε τη ζωή στον 44χρονο υπάλληλό του, μίλησε ο ιδιοκτήτης του ψιλικατζίδικου στην Τούμπα, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

«Ήταν λίγο πριν τις 4 τα ξημερώματα όταν ο δράστης μπήκε στο κατάστημα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του και πήγε προς το ταμείο. Ζήτησε τα χρήματα του ταμείου από τον υπάλληλο μου και εκεί δημιουργήθηκε μια συμπλοκή μεταξύ τους», είπε στο newsit.gr o ιδιοκτήτης του ψιλικατζίδικου.

Διαβάστε - Ληστεία μετά φόνου στην Τούμπα: Σφαίρα στον θώρακα του 44χρονου - Αναζητήσεις πόρτα-πόρτα

Του είχα πει ότι είναι καλύτερα να πάρουν το ταμείο σε περίπτωση ληστείας»

«Η δική μου θέση για το τι πρέπει να κάνουμε σε περίπτωση ληστείας ήταν γνωστή. Το είχα συζητήσει και πολλές φορές μαζί του. Του είχα πει πως είναι καλύτερα να πάρουν ολόκληρο ταμείο παρά να πάθουμε κάτι. Μπορεί να θέλησε να υπερασπιστεί το μαγαζί, αλλά δεν έπρεπε», τόνισε ο ίδιος.

«Ήταν φίλος, δικός μου άνθρωπος»

«Για μένα δεν ήταν ένας απλός υπάλληλος ή συνεργάτης. Ήταν φίλος. Ήταν δικός μου άνθρωπος. Τον βρήκε ένας πελάτης λίγο μετά μέσα στο μαγαζί. Ακόμα φαίνεται πως ζούσε. Ο πελάτης κάλεσε την αστυνομία και έτσι ενημερώθηκα και εγώ», αναφέρει ο ιδιοκτήτης του ψιλικατζίδικου, μιλώντας για τον 44χρονο υπάλληλο που έχασε τη ζωή του στην αιματηρή ληστεία.