Skip to main content

Θεσσαλονίκη - ΚΚΕ: Φασιστοειδή έκαναν αγκυλωτό σταυρό στα γραφεία της Νεάπολης

Το Κομμουνιστικό Κόμμα καταγγέλλει ότι «φασιστοειδή» έκαναν τον αγκυλωτό σταυρό στην πρόσοψη του κτηρίου των γραφείων του στη Νεάπολη

Αγκυλωτό σταυρό στην πρόσοψη του κτηρίου των γραφείων του ΚΚΕ στη Νεάπολη έκαναν «φασιστοειδή», όπως καταγγέλλει το Κομμουνιστικό Κόμμα σε ανακοίνωσή του.

Σύμφωνα με το ΚΚΕ η επίθεση έρχεται σε συνέχεια αντίστοιχων δράσεων και σε άλλες γειτονιές της Θεσσαλονίκης. «Η επίθεση αυτή έρχεται σε συνέχεια αντίστοιχων δράσεων και σε άλλες γειτονιές της πόλης μας, σε μια προσπάθεια να «κάνουν αισθητή την παρουσία τους», να σπείρουν το φασιστικό τους δηλητήριο, να τρομοκρατήσουν όποιον σηκώνει κεφάλι, όπως λίγο καιρό πριν στην περιοχή της Σταυρούπολης και αλλού», υπογραμμίζεται.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΚΚΕ:

Καταγγέλλουμε το θρασύδειλο βανδαλισμό των γραφείων του ΚΚΕ στη Νεάπολη από φασιστοειδή,  που –όπως πάντα- μέσα στη νύχτα σαν τα ποντίκια, λέρωσαν με το βδελυρό αγκυλωτό σταυρό την πρόσοψη του κτηρίου.

Η επίθεση αυτή έρχεται σε συνέχεια αντίστοιχων δράσεων και σε άλλες γειτονιές της πόλης μας, σε μια προσπάθεια να «κάνουν αισθητή την παρουσία τους», να σπείρουν το φασιστικό τους δηλητήριο, να τρομοκρατήσουν όποιον σηκώνει κεφάλι, όπως λίγο καιρό πριν στην περιοχή της Σταυρούπολης και αλλού.

Δεν θα τους περάσει!

Οι λαοί με την πάλη τους έχουν πετάξει ήδη στο σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας το βρωμερό αυτό σύμβολο και το ίδιο κάνουν όλοι οι προοδευτικοί άνθρωποι, που απομονώνουν τις σάπιες αυτές ιδέες και αντιστέκονται στις θρασύδειλες επιθέσεις τους σε κάθε γειτονιά.

Η προσπάθειά των φασιστοειδών θα πάρει την απάντηση που της αξίζει από το λαό της Νεάπολης και όλης της Θεσσαλονίκης. Όσο και να προσπαθούν, δεν θα βρίσκουν τόπο να σταθούν!

Οι κομμουνιστές, όχι μόνο δεν τρομοκρατούμαστε αλλά δυναμώνουμε την πάλη ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική, στη γραμμή του κεφαλαίου, ενάντια στο φασισμό και στο καπιταλιστικό σύστημα που τον θρέφει και θρέφεται από αυτόν.