Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Με χαμόγελα και μάσκες οι επίσημοι στην παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου (φωτο)

Στον χώρο των επισήμων για την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη έχει φτάσει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, όπως και άλλοι επίσημοι.

Προεξάρχουσας της Αυτού Εξοχότητος Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κατερίνας Σακελλαροπούλου η οποία έχει φτάσει ήδη στον χώρο των επισήμων θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη στρατιωτική παρέλαση στη Λ. Μεγάλου Αλεξάνδρου, στη Θεσσαλονίκη, για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

Η κ. Σακελλαροπούλου, συνοδευόμενη από τους στρατιωτικούς της υπασπιστές, αφίχθη στο χώρο λίγο μετά τις 11:00. Την ΠτΔ υποδέχθηκε ο περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας.



Στην εξέδρα των επισήμων παρευρίσκονται ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Χαρδαλιάς, υφυπουργός εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης), Σταύρος Καλαφάτης, ο υπουργός Άμυνας της Κυπριακής Δημοκρατίας Χαράλαμπος Πετρίδης, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικωστας, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Κωνσταντίνος Φλώρος, ο αρχηγός ΕΛΑΣ, Μιχαήλ Καραμαλάκης, ο πρέσβης της Μεγάλης Βρετανίας Μάθιου Λοτζ, ο μητροπολίτης Άνθιμος, βουλευτές, πρυτάνεις, εκπρόσωποι της εκκλησίας και φορέων.

Χαμογελαστός έφτασε στον χώρο των επισήμων ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο οποίος χαιρέτισε τους δημοσιογράφους, ενώ την ίδια στιγμή ήρθε η κ. Βούλα Πατουλίδου. Μάλιστα οι δυο τους δέχτηκαν να βγάλουν μια φωτογραφία μαζί, ενώ λίγα λεπτά αργότερα έφτασε στον χώρο και ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας με την οικογένειά του.

Όλοι οι επίσημοι φορούν μάσκες.


Λίγο αργότερα έφτασε στο σημείο ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος, όπως και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Παναγιωτόπουλος, οι οποίοι είχαν ολιγόλεπτο τετ α τετ.