Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Νεαρός καταγγέλλει ξυλοδαρμό από οδηγό ταξί στην Καλαμαριά

Νεαρός καταγγέλλει στη Voria.gr ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από οδηγό ταξί στην Καλαμαριά γιατί η κοπέλα του έκλεισε... δυνατά την πόρτα του οχήματος

Θύμα ξυλοδαρμού και εξύβρισης καταγγέλλει πώς έπεσε 22χρονος μαζί με την 23χρονη κοπέλα του το βράδυ της Τετάρτης από οδηγό ταξί στην Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία του καταγγέλλοντα στη Voria.gr, ο νεαρός και η κοπέλα παρελήφθησαν από το ταξί στα ΚΤΕΛ Χαλκιδικής με προορισμό την οδό Εθνικής Αντιστάσεως στην Καλαμαριά.

Όταν έφτασαν στον προορισμό τους και κατά την αποβίβασή τους, η κοπέλα, σύμφωνα με τη μαρτυρία του 22χρονου, έκλεισε λίγο πιο δυνατά την πόρτα, γεγονός που, όπως τονίζει, εξαγρίωσε τον οδηγό του ταξί.

Ο περίπου 60 ετών ταξιτζής, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, κατέβηκε από το αυτοκίνητο και εκεί ξεκίνησε να τους υβρίζει. Όπως σημειώνει ο νεαρός επιβάτης, ο οδηγός του ταξί απευθυνόμενος στην κοπέλα φώναζε λέξεις όπως «καρ@@λα», «που@@να» και άλλες ύβρεις, ενώ είχε κολλήσει το πρόσωπό του στο πρόσωπο της 23χρονης.

Σε εκείνο το σημείο μπήκε ο ίδιος ανάμεσά τους με σκοπό να προστατεύσει την κοπέλα και να αποκλιμακώσει την ένταση, ωστόσο, σύμφωνα με την καταγγελία, ο οδηγός του ταξί ξεκίνησε να χτυπά τον νεαρό στο πρόσωπο και στο σώμα, με αποτέλεσμα, όπως αναφέρει, τον τραυματισμό του. Στη συνέχεια ο νεαρός, τα στοιχεία του οποίου βρίσκονται στη διάθεση της Voria.gr, κατάφερε να ξεφύγει από τον οδηγό ταξί. Όπως σημειώνει ο 22χρονος, άμεσα αναμένεται να καταθέσει μήνυση σε βάρος του, καθώς συγκράτησε τις πινακίδες του οχήματος.

φωτο αρχείου