Skip to main content

Θεσσαλονίκη: 23 συλλήψεις το τελευταίο εικοσιτετράωρο

Οι συλλήψεις εντάσσονται στο ευρύτερο πλαίσιο ειδικών δράσεων διαφόρων αστυνομικών υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.

Σε 23 συλλήψεις και 7 πταισματικές παραβάσεις προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές της Θεσσαλονίκης κατά το τελευταίο 24ωρο.

Ειδικότερα, στο ευρύτερο πλαίσιο ειδικών δράσεων διαφόρων αστυνομικών υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, το προαναφερόμενο διάστημα, πραγματοποιήθηκαν στοχευμένοι έλεγχοι για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας στο πολεοδομικό συγκρότημα.

Αναλυτικότερα, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Άμεσης Δράσης και Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συνέλαβαν:

(3) άτομα για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών, σε επιχειρήσεις που έλαβαν χώρα τόσο στην ευρύτερη περιοχή του ΑΠΘ και της Πλατείας Αγίου Γεωργίου όσο και σε διάφορες άλλες περιοχές της πόλης.
 
(4) άτομα για εκκρεμή διωκτικά έγγραφα.

(8) άτομα για περιπτώσεις κλοπής και απόπειρας κλοπής.

(1) άτομο για περίπτωση ληστείας.

(4) άτομα για παράβαση του Νόμου περί Τελωνειακού Κώδικα. Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την καταπολέμηση του παρεμπορίου λαθραίων καπνικών προιόντων, αστυνομικοί του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συνέλαβαν τέσσερις αλλοδαπούς οι οποίοι πουλούσαν λαθραία πακέτα τσιγάρα και αδασμολόγητες συσκευασίες καπνού.

(3) άτομα για παράβαση του Νόμου περί Ρύθμισης παιγνίων.

Επιπλέον βεβαιώθηκαν (7) πταισματικές παραβάσεις κατ’ εφαρμογή του Νόμου περί Εκδιδομένων επ’ αμοιβή Προσώπων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.