Skip to main content

Θεσσαλονίκη: 23χρονος θα διοχέτευε 6 κιλά ηρωίνης σε στέκια ναρκομανών

Σε έρευνα αυτοκινήτου με το οποίο μετέφερε ναρκωτικές ουσίες, εντοπίσθηκαν επιμελώς κρυμμένα περισσότερα από 6 κιλά ηρωίνης.

Δεκατρία δέματα με έξι κιλά και 484 γραμμάρια ηρωίνης, τα οποία επρόκειτο να διοχετευτούν σε στέκια ουσιοεξαρτημένων ατόμων, στη Θεσσαλονίκη, εντόπισαν και κατέσχεσαν αστυνομικοί του Τμήματος Γενικών Υποθέσεων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Για την υπόθεση η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη μέλους κυκλώματος εμπορίας ναρκωτικών ουσιών.

Πρόκειται για 23χρονο Ρομά, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Συγκεκριμένα, έπειτα από εμπεριστατωμένη έρευνα και συντονισμένες ενέργειες αστυνομικοί εντόπισαν τον 23χρονο χθες το απόγευμα να κινείται με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στην Ε.Ο. Αθηνών-Θεσσαλονίκης και σε έλεγχο που διενήργησαν στο ύψος των Μαλγάρων, βρέθηκαν στο εσωτερικό του αυτοκινήτου επιμελώς κρυμμένα 13 δέματα ηρωίνης συνολικού βάρους 6 κιλών και 484 γραμμαρίων.

Την ανωτέρω ποσότητα μετέφερε ο δράστης από την Αθήνα με σκοπό την περαιτέρω διακίνησή της στο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.