Skip to main content

Θεσσαλονίκη: 25χρονος μετέφερε παράνομα στο πορτ μπαγκάζ δύο αλλοδαπούς

Ο 25χρονος συνελήφθη όταν οι αστυνομικοί σε έλεγχο του αυτοκινήτου εντόπισαν δύο αλλοδαπούς που δεν είχαν ταξιδιωτικά έγγραφα.

Στη σύλληψη ατόμου ο οποίος ενέχεται σε παράνομη μεταφορά αλλοδαπών προχώρησαν το μεσημέρι της Πέμπτης, 12 Δεκεμβρίου, αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για 25χρονο αλλοδαπό από τη Συρία, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θέρμης για παράνομη μεταφορά - προώθηση μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας, παράνομη είσοδο στην Χώρα, οδήγηση  άνευ άδειας ικανότητας, αντίσταση, απλή σωματική βλάβη και κλοπή.

Συγκεκριμένα, μεσημβρινές ώρες χθες (12-11-2020), στην Εγνατία Οδό, αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας, εντόπισαν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο το οποίο έφερε κλεμμένες πινακίδες,  με οδηγό τον 25χρονο, ο οποίος όταν αντιλήφθηκε την παρουσία τους ανέπτυξε ταχύτητα προσπαθώντας να διαφύγει τον έλεγχο, πλην όμως ακινητοποιήθηκε και παρά την σθεναρή αντίσταση που προέβαλε συνελήφθη.

Έπειτα από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του οχήματος, βρέθηκαν δύο (2) αλλοδαποί, επίσης συριακής καταγωγής, στον χώρο αποσκευών, στερούμενοι ταξιδιωτικών εγγράφων.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

φωτογραφία αρχείου