Skip to main content

Θεσσαλονίκη: 29χρονη χτύπησε και άρπαξε πορτοφόλι από νεαρή - Χειροπέδες από τη ΔΙΑΣ

Ημεδαπή άρπαξε αιφνιδιαστικά πορτοφόλι νεαρής γυναίκας και προκειμένου να το κρατήσει χρησιμοποίησε σωματική βία σε βάρος της παθούσας

Σε δώδεκα αυτόφωρες συλλήψεις ατόμων για διάφορα αδικήματα προχώρησαν το τελευταίο 24ωρο αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφάλειας, Αλλοδαπών και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης.

Ξεχωρίζει η περίπτωση 29χρονη ημεδαπής η οποία άρπαξε αιφνιδιαστικά πορτοφόλι νεαρής γυναίκας και προκειμένου να το κρατήσει χρησιμοποίησε σωματική βία σε βάρος της παθούσας. Η δράστης συνελήφθη από προστρέξαντες αστυνομικούς ομάδας ΔΙΑΣ.

Ακόμη συνελήφθησαν τρία άτομα για εκκρεμή διωκτικά έγγραφα, τρία άτομα για κατοχή και διακίνηση ποσοτήτων κάνναβης και ηρωίνης. Χειροπέδες περάσαν αστυνομικοί σε τέσσερα άτομα για παράνομη διαμονή στη χώρα, καθώς στερούνται ταξιδιωτικών εγγράφων

Τέλος, ένα άτομο συνελήφθη για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών. Πρόκειται για 46χρονο ημεδαπό, ο οποίος εντοπίστηκε στην Εγνατία Οδό (ύψος σταθμού διοδίων Ασπροβάλτας) κατά τη διενέργεια ελέγχων από αστυνομικούς του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας Βόλβης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.