Skip to main content

Θεσσαλονίκη: 35χρονος Τούρκος αυτός που πυροβόλησαν στη Νεάπολη - Παραμένει στη ΜΕΘ

Ο 35χρονος τουρκικής υπηκοότητας νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με την κατάσταση της υγείας του να κρίνεται σοβαρή αλλά σταθερή.

Ηλικίας 35 ετών, με τουρκική υπηκοότητα, είναι ο άνδρας που μεταφέρθηκε εχθές μετά τα μεσάνυχτα στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου μετά το επεισόδιο με πυροβολισμούς στη Νεάπολη, στη δυτική Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε σχετικά - Πυροβολισμοί στη Θεσσαλονίκη: Έπεσαν 6 σφαίρες-Το θύμα πήγε σε βενζινάδικο και έφτυνε αίμα

Ο άνδρας νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε αρκετά κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπαγεωργίου καθώς το ένα τραύμα από τη σφαίρα στον θώρακα φαίνεται να είναι σοβαρό.

Υπενθυμίζεται πως άτομα συνεπλάκησαν μεταξύ τους λίγο μετά τα μεσάνυχτα στη συμβολή των οδών Ελλησπόντου και υποσμηναγού Χατζούδη στην περιοχή της Παναγίας Φανερωμένης με έναν εξ αυτών να τραβάει όπλο και να ρίχνει τους πυροβολισμούς. Μάλιστα, αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε πως στο σημείο έπεσαν πέντε με έξι πυροβολισμοί.

Ο 35χρονος τραυματίας βρήκε καταφύγιο σε ένα βενζινάδικο στο ύψους της οδού Λαγκαδά και τρύπωσε στην αποθήκη του βενζινάδικου. Ο υπάλληλος του πρατηρίου τον είδε και αμέσως κάλεσε το ΕΚΑΒ. Κατά πληροφορίες το θύμα, έφερε τραύματα από πυροβόλο όπλο στον θώρακα και στην πίσω θωρακική περιοχή.