Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: 480 ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ TELEPERFORMANCE GREECE

Η κορυφαία εταιρεία τηλεφωνικής και διαδικτυακής υποστήριξης επεκτείνει τις δραστηριότητές της στην πρωτεύουσα της Μακεδονίας.

Η κορυφαία εταιρεία τηλεφωνικής και διαδικτυακής υποστήριξης και εξυπηρέτησης πελατών στην Ελλάδα, με ένα ευρύ πελατολόγιο που συμπεριλαμβάνει μερικά από τα μεγαλύτερα brands στον κόσμο, επεκτείνει τις δραστηριότητές της στην πρωτεύουσα της Μακεδονίας.

Η Teleperformance Greece, μέλος του πολυεθνικού Ομίλου της Teleperformance, αποτελεί εδώ και περισσότερα από 30 χρόνια τη μεγαλύτερη εταιρεία τηλεφωνικής και διαδικτυακής υποστήριξης και εξυπηρέτησης πελατών που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα. Διαθέτει συνολικά 10 κτήριακές εγκαταστάσεις σε Αθήνα, Πειραιά, Θεσσαλονίκη και Χανιά και απασχολεί περισσότερους από 8.350 εργαζόμενους που εξυπηρετούν πελάτες σε 39 διαφορετικές γλώσσες.

Η Teleperformance Greece θεωρείται ένας από τους πλέον αναγνωρισμένους εργοδότες στη χώρα μας αλλά και παγκοσμίως, αφού μέχρι σήμερα έχει καταφέρει να προσελκύσει εργαζόμενους από 109 διαφορετικές εθνικότητες.

Οι θέσεις εργασίας τις οποίες παρέχει η εταιρεία αφορούν παροχή υπηρεσιών υποστήριξης πελατών, τεχνικής υποστήριξης, πωλήσεων, διαχείρισης social media περιεχομένου και gaming support, για λογαριασμό των σημαντικότερων εταιριών παγκοσμίως.

Όπως αναφέρει: «Σήμερα δημιουργούμε στη Θεσσαλονίκη περισσότερες από 480 νέες θέσεις εργασίας. Οι νέοι συνάδελφοι που εντάσσονται στην ομάδα μας στη Θεσσαλονίκη, καλούνται να παρέχουν υπηρεσίες υποστήριξης πελατών στην πιο φανταστική βιομηχανία του κόσμου και το παγκοσμίως μεγαλύτερο brand στο χώρο του fantasy entertainment, στις ακόλουθες γλώσσες: Αγγλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Γαλλικά, Ισπανικά. Παράλληλα, παρέχουμε ήδη υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών και τεχνικής υποστήριξης και σε άλλες γλώσσες όπως Ολλανδικά και Ελληνικά, για λογαριασμό των μεγαλύτερων εταιρειών παγκοσμίως».

Η στρατηγική απόφαση της εταιρείας να επεκτείνει τις δραστηριότητές της στη Θεσσαλονίκη, δεν αποσκοπεί μόνο στην επιχειρηματική της ενδυνάμωση εκτός Αθηνών, αλλά έχει ως στόχο και την ενίσχυση της οικονομίας της πόλης και της ευρύτερης περιοχής.

Παράλληλα, η Teleperformance Greece δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην παροχή ίσων ευκαιριών και στον απόλυτο σεβασμό στη διαφορετικότητα, ενώ επενδύει στη δημιουργία ενός εξαιρετικού εργασιακού περιβάλλοντος, το οποίο, μεταξύ άλλων, παρέχει την ευκαιρία σε όλους να αναπτύξουν τα ταλέντα και της ικανότητές τους, ώστε να εξελιχθούν επαγγελματικά. Πρόκειται για έναν «Πολυεθνικό Εργοδότη», ο οποίος έχει αναδείξει τη χώρα μας σε διεθνή εργασιακό προορισμό, κατακτώντας αρκετές διακρίσεις μεταξύ των οποίων τα βραβεία Best Multilingual Hub στην Ευρώπη και Best Place to Work στην Ελλάδα.

Μάθετε περισσότερα για την Teleperformance Greece

Κάντε αίτηση για τις νέες θέσεις εργασίας: www.ThessTP.com ή στο 211 211 6600
 
Follow Teleperformance:
Facebook: https://www.facebook.com/TeleperformanceGreece
Instagram: https://www.instagram.com/teleperformance_greece/
YouTube: https://www.youtube.com/c/teleperformancegreece
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/teleperformance/
Twitter: https://twitter.com/TP_Greece
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ