Skip to main content

Θεσσαλονίκη: 57χρονη μίσθωνε σπίτι σε πέντε παράτυπους μετανάστες από τη Συρία

Μία 57χρονη από το Ιράκ μίσθωνε σπίτι σε πέντε παράτυπους μετανάστες από τη Συρία στην ευρύτερη περιοχή της Παναγίας Φανερωμένης

Σπίτι σε πέντε παράτυπους μετανάστες από τη Συρία μίσθωνε μία 57χρονη από το Ιράκ στην ευρύτερη περιοχή της Παναγίας Φανερωμένης, στη Θεσσαλονίκη.

Η 57χρονη μετά από έλεγχο από αστυνομικούς του τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης συνελήφθη χθες και αναμένεται να οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα μετά και τη δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος της.

Ακόμη, τη χθεσινή μέρα συνελήφθη πάλι από αστυνομικούς του τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης ένας 33χρονος από τη Συρία οδηγώντας επιβατηγό αυτοκίνητο, στην Παλαιά Εθνική Οδό Καβάλας-Θεσσαλονίκης, στο ύψος των Λαγκαδικίων, δεν συμμορφώθηκε σε σήμα των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς.

Στη συνέχεια εισήλθε σε χωματόδρομο και αφού ακινητοποίησε το όχημα, προσπάθησε να διαφύγει πεζός, πλην όμως ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη.

Κατά τον έλεγχο του οχήματος, διαπιστώθηκε ότι στον χώρο των αποσκευών βρίσκονταν δύο 2 ομοεθνείς του, που στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων.

Και σε αυτή την περίπτωση ο 33χρονος θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα μετά τη δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος του.

φωτογραφία αρχείου