Skip to main content

Θεσσαλονίκη: 58χρονη και 38χρονος έκλεψαν τσάντα από 40χρονη στον Δενδροπόταμο

Δύο συλλήψεις, μία αναζήτηση ατόμου και ένας σχηματισμός δικογραφίας σημειώθηκαν το τελευταίο 24ωρο στη Θεσσαλονίκη - Αναλυτικά οι περιπτώσεις.

Δύο συλλήψεις και μία αναζήτηση ατόμου για περιπτώσεις κλοπής με άσκηση σωματικής βίας, όπως και σχηματισμός δικογραφίας για διαρρήξεις οχημάτων σημειώθηκαν το τελευταίο 24ωρο στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, από δικυκλιστές αστυνομικούς ομάδας ΔΙΑΣ, 58χρονη ημεδαπή, η οποία μαζί με 38χρονο ημεδαπό που αναζητείται, το μεσημέρι της Δευτέρας στον Δενδροπόταμο, προσέγγισαν 40χρονη, από την οποία αφαιρέθηκε με τη χρήση σωματικής βίας, τσάντα με μικρό χρηματικό ποσό και κινητό τηλέφωνο.

Στη δεύτερη περίπτωση σύλληψης, πλήρωμα περιπολικού της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης πέρασε χειροπέδες σε 20χρονο Πακιστανό, καθώς το βράδυ της Δευτέρας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, αφαίρεσε με χρήση σωματικής βίας από 74χρονο, το χρηματικό ποσό των 55 ευρώ και κινητό τηλέφωνο.

Ακόμη, από αστυνομικούς του τμήματος Ασφαλείας Ωραιοκάστρου, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 38χρονου ημεδαπού καθώς τον Ιούνιο και τον Αύγουστο του 2022, πρόεκυψε ότι διέρρηξε δύο αυτοκίνητα στην περιοχή της Γαλήνης Ωραιοκάστρου, αφαιρώντας τσάντα και σάκο αντίστοιχα, τα οποία περιείχαν συνολικά το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ, κάρτα τράπεζας, είδη ρουχισμού και άλλα αντικείμενα.