Skip to main content

Θεσσαλονίκη: 67χρονος έκανε 291... ντίλιες σπρώχνοντας πάνω από 600 γραμμάρια κοκαΐνη

Η διακίνηση των ναρκωτικών σημειωνόταν, κατά κύριο λόγο, κοντά στην οικία του στην περιοχή της Χαριλάου αλλά και σε προσυμφωνημένα σημεία συνάντησης

Σε συνολικά 291 περιπτώσεις διακίνησης κοκαΐνης και κάνναβης, άμεσα και έμμεσα, εμπλέκεται ένας 67χρονος, όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών Θεσσαλονίκης.

Ο ηλικιωμένος διέθεσε σε αυτές τις περιπτώσεις προς πώληση ποσότητες κοκαΐνης συνολικού βάρους τουλάχιστον 631,5 γραμμαρίων είτε απευθείας είτε με τη μεσολάβηση τεσσάρων ατόμων, τα στοιχεία τριών εκ των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί.

Διαβάστε σχετικά - Θεσσαλονίκη: 67χρονος έκανε το σπίτι του στη Χαριλάου γιάφκα κοκαΐνης

Η διακίνηση των ναρκωτικών σημειώνονταν, κατά κύριο λόγο, κοντά στην οικία του στην περιοχή της Χαριλάου αλλά και σε προσυμφωνημένα σημεία συνάντησης υπαίθριων χώρων.

Από την έρευνα προέκυψε επίσης ότι, έπειτα από μεσολάβηση ενός άνδρα, ο 67χρονος προμηθεύτηκε τρία κιλά ακατέργαστης κάνναβης. Ακόμη, εξακριβώθηκε και η αυτοτελής δράση ενός εκ των τριών ταυτοποιημένων συνεργών του και συγκεκριμένα ενός 30χρονου, ο οποίος σε 22 περιπτώσεις, πούλησε ποσότητα κοκαΐνης, συνολικού βάρους τουλάχιστον 29,6 γραμμαρίων.

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του άνδρα είχε σχηματιστεί δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών μέσα Μαρτίου του 2022.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.