Skip to main content

Θεσσαλονίκη: 70χρονος Ιταλός πήρε κινητό και πορτοφόλι 19χρονης σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ

Ο 70χρονος με υπηκοότητα από το Περού έκλεψε το πορτοφόλι και το κινητό από 19χρονη αλλά συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Χειροπέδες πέρασαν οι αρχές σε έναν 70χρονο καθώς έκλεψε πορτοφόλι και κινητό μίας νεαρής σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ.

Συγκεκριμένα, ο 70χρονος με ιταλική υπηκοότητα και γεννημένος στο Περού έκλεψε το πορτοφόλι και το κινητό από 19χρονη αλλά συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Επίσης, οι αρχές συνέλαβαν χθες έναν 17χρονο Αλβανικής καταγωγής και συνομήλικό του ημεδαπό Ρομά, διότι εντοπίστηκαν να επιβαίνουν σε ΙΧ αυτοκίνητο το οποίο είχαν αφαιρέσει από κοινού τις προηγούμενες ημέρες από την περιοχή του Κορδελιού.

Επιπλέον, αστυνομικοί προχώρησαν σε συλλήψεις ακόμα έξι ατόμων για αδικήματα που τελέστηκαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Επιπλέον σχηματίσθηκαν σχετικές δικογραφίες:

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαγκαδά, σε βάρος 41χρονου ημεδαπού διότι τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους αφαίρεσε από ανασφάλιστο όχημα την τσάντα ημεδαπής που περίεχε τραπεζικές κάρτες με μια εκ των οποίων έκανε ανάληψη 600 ευρώ από τραπεζικό μηχάνημα ενώ αποπειράθηκε να κάνει και έτερη ανάληψη .

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς σε βάρος 26χρονου ημεδαπού καθώς από κοινού με άλλα 2 άτομα τα οποία είχαν συλληφθεί στα πλαίσια του αυτοφώρου αφαίρεσαν εξαρτήματα από μοτοσυκλέτα τον Μάιο του 2022.


Οι συλληφθέντες καθώς και οι δικογραφίες που έχουν σχηματισθεί θα οδηγηθούν και θα αποσταλούν στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.