Παρασκευή 19 Αυγούστου 2022
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: 8 ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΣΤΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ-ΠΑΝΩ ΑΠΟ 70 ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΛΕΕΙ Η ΠΟΕΔΗΝ

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκο, στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης νοσηλεύονται 8 παιδιά και η παιδιατρική είναι γεμάτη

Πάνω από 70 είναι τα παιδιά που νοσηλεύονται με κορωνοϊό σε παιδιατρικά νοσοκομεία και παιδιατρικές κλινικές της χώρας αναφέρει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννακός.

Σύμφωνα με τον κ. Γιαννάκο, μόνο στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης νοσηλεύονται 8 παιδιά, με αποτέλεσμα η παιδιατρική κλινική να είναι γεμάτη. 

Αναλυτικά η δήλωσή του

«Λόγω μη τήρησης των μέτρων προστασίας εφέτος το καλοκαίρι έχουμε το μεγαλύτερο αριθμό νοσηλευόμενων παιδιών με κορωνοϊό στα νοσοκομεία. Μεγαλύτερο από το χειμώνα παρ’ ότι λειτουργούσαν τα σχολεία.

Και βέβαια για να κρίνεται επιβεβλημένη η εισαγωγή των παιδιών σε νοσοκομείο εμφανίζουν σοβαρά συμπτώματα.

Σήμερα νοσηλεύονται 40 παιδιά στο Παίδων Αγίας Σοφίας, 11 παιδιά στο Αγλαΐα Κυριακού, 10 παιδιά στο Παίδων Πεντέλης και 5 παιδιά στο Καραμανδάνειο.

Επίσης, νοσηλεύονται με κορωνοϊό πολλά παιδιά στις παιδιατρικές κλινικές νοσοκομείων.

Παράδειγμα, στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης είναι γεμάτη η παιδιατρική κλινική στην οποία νοσηλεύονται 8 παιδάκια με κορωνοϊό. Προσοχή οι γονείς. Τήρηση των μέτρων προστασίας. Καλύτερα μάσκα, τεστ, αποστάσεις παρά στον θάλαμο ενός παιδιατρικού νοσοκομείου».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ