Skip to main content

Θεσσαλονίκη: 8ο αντάμωμα Πολιτιστικών Συλλόγων και χορευτών ΑμεΑ (vid)

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του ΚΚΠΚΜ υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Της Αρετής Τασούλα

Δεκάδες άτομα συγκεντρώθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής 25 Μαΐου στο άγαλμα Βενιζέλου στην πλατεία Αριστοτέλους προκειμένου να παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις για το 8ο Αντάμωμα Πολιτιστικών Συλλόγων Νομού Θεσσαλονίκης και ομάδων χορευτών ΑμεΑ.

Μουσική και παραδοσιακοί χοροί, όπως Πυρρίχιος και Ζωναράδικος, διασκέδασαν τους παρευρισκομένους στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας (Κ.Κ.Π.Κ.Μ.) υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Την εκδήλωση άνοιξε η Μπάντα του Τμήματος Μουσικής της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης και ακολούθησαν η χορευτική ομάδα «ΣΙΡΡΙΣ», Παράρτημα (πρώην) ΚΑΑμεΑ Σερρών του Κ.Κ.Π.Κ.Μ., η χορευτική ομάδα «Dance end the mind», ο Λαογραφικός Σύλλογος Κρητών Θεσσαλονίκης «Αγρίμια», η χορευτική ομάδα «ΧΑΡΤΑΕΤΟΙ Ι ΚΑΙ ΙΙ», παράρτημα Αριστοτέλης του Κ.Κ.Π.Κ.Μ., χορευτικό τμήμα Συλλόγου ΑμεΑ «Φίλιππος», χορευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης «Ήπειρος», Κέντρο Ημερήσιας Απασχόλησης του Ι.Α.Α. και Κ.Κ.Π.Κ.Μ., και η «Ένωση Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης λειτούργησε Bazzar με τις δημιουργίες του προγράμματος «Αριστοτέλης» του ΚΚΠΚΜ.