Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο παρέσυρε καροτσάκι με μωρό και το εγκατέλειψε

Αυτοκίνητο παρέσυρε καροτσάκι με επτά μηνών μωρό στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης - Έκκληση για πληροφορίες για το όχημα.

Άγιο είχαν μητέρα με βρέφος επτά μηνών, το καροτσάκι του οποίου παρέσυρε ασυνείδητος οδηγός αυτοκινήτου χωρίς να σταματήσει την πορεία του, έξω από το νοσοκομείο Ιπποκράτειο, στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, περίπου στις 14:00, η 33χρονη μητέρα μαζί με το επτά μηνών κοριτσάκι της επιχείρησε να διασχίσει διάβαση στη συμβολή των οδών Κ. Καραμανλή και Κρίτωνος, μπροστά στα Επείγοντα του νοσοκομείου. Τη στιγμή εκείνη, όπως κατήγγειλε ο πατέρας του μωρού στη Voria.gr, οδηγός ΙΧ οχήματος παραβίασε το σήμα STOP επί της Κρίτωνος και παρέσυρε το καροτσάκι με το βρέφος. Από την παράσυρση έσπασαν οι ρόδες του καροτσιού και το μωρό γλύτωσε κυριολεκτικά για λίγα χιλιοστά. Ο ασυνείδητος, παρότι αρχικά επιχείρησε να σταματήσει, εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος συνεχίζοντας την πορεία του στην οδό Κ. Καραμανλή.

Το 7 μηνών μωρό, ευτυχώς, χαίρει άκρας υγείας, και δεν χρειάστηκε η διακομιδή του, ενώ η μητέρα του βρίσκεται σε κατάσταση-σοκ. Παρ' όλα αυτά, μέσα στην αγωνία της, κατάφερε να συγκρατήσει το μεγαλύτερο μέρος της πινακίδας του οχήματος που προκάλεσε το ατύχημα, εκτός από το τελευταίο ψηφίο. Ο αριθμός κυκλοφορίας, σύμφωνα με την ίδια, είναι: «ΝΗΒ 998». Πρόκειται για αυτοκίνητο γκρι χρώματος, πιθανώς μάρκας OPEL ή Volkswagen και σχετικά παλαιάς έκδοσης.

Η οικογένεια παρακαλεί όποιον γνωρίζει οτιδήποτε να ενημερώσει άμεσα την Αστυνομία.

Επί τόπου σπεύδει περιπολικό της Τροχαίας.