Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΑΠΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ

Διαμαρτυρία μέσω αυτοκινητοπορείας θα πραγματοποιήσουν σήμερα οι εκπαιδευτές οδήγησης ζητώντας οικονομική ενίσχυση του κλάδου.

Αυτοκινητοπομπή διαμαρτυρίας θα πραγματοποιήσουν σήμερα στη Θεσσαλονίκη εκπαιδευτές οδήγησης.

Στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσαν αναφέρουν τα εξής:

Στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 16 Απριλίου 2021 και ώρα 11:00 θα πραγματοποιηθεί αυτοκινητοπομπή διαμαρτυρίας των Εκπαιδευτών Οδήγησης που διοργανώνουν τα Σωματεία του νομού Θεσσαλονίκης «ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ», «ΜΑΚΕΔΝΟΣ» και «ΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΤΟΥ».

Η συγκέντρωση των αυτοκινήτων θα γίνει στο parking του ΙΚΕΑ από τις 9:30πμ. Η πορεία θα ξεκινήσει από το ΙΚΕΑ στις 11πμ. Κατά την πορεία θα γίνουν δύο στάσεις για κατάθεση ψηφίσματος διαμαρτυρίας για την ανάγκη έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης του κλάδου μας. στον Περιφερειάρχη (Βασ. Όλγας) και στον Υπουργό Μακεδονίας Θράκης (στο υπουργείο), όπου και θα καταλήξει η πορεία.

Η διαμαρτυρία έχει σκοπό την οικονομική ενίσχυση του κλάδου των Εκπαιδευτών Οδήγησης λόγω του COVID 19 από την Πολιτεία, αφού είμαστε κλειστά από τον Οκτώβριο έως και σήμερα.

Στο κάλεσμα των Σωματείων της Θεσσαλονίκης θα συμμετέχουν και τα Σωματεία των Περιφερειών Δυτικής Μακεδονίας, Κεντρικής Μακεδονίας και Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Στην αυτοκινητοπομπή διαμαρτυρίας θα παραστούν η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εκπαιδευτών Οδήγησης (ΠΟΕΟ) και η Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματικών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ).

A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ