Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΠΟΥ ΛΗΣΤΕΨΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΤΟ ΡΕΤΖΙΚΙ (ΦΩΤΟ)

Ο δράστης που συνελήφθη στις 9 Αυγούστου είναι ο Χατζηβασιλειάδης Δημήτριος του Βίκτωρα και της Νίκης, γεννηθείς το 1973 στην Αθήνα.

Τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του 48χρονου ληστή της τράπεζας στο Ρετζίκι και μέλους στην τρομοκρατική οργάνωση «Επαναστατική Αυτοάμυνα», δινόνται στη δημοσιότητα κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Ο δράστης που συνελήφθη στις 9 Αυγούστου από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ και της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης είναι ο Χατζηβασιλειάδης Δημήτριος του Βίκτωρα και της Νίκης, γεννηθείς το 1973 στην Αθήνα.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τελέστηκαν.

Στο πλαίσιο αυτό, η Αστυνομία παρακαλεί τους πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 2310-388320, 2310-388319  και 2310-388318 του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ