Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Αγώνας μπάσκετ ανάμεσα σε δήμο και αστυνομικούς

Αγώνας καλαθοσφαίρισης της ομάδας του Δήμου Θεσσαλονίκης και του Συλλόγου Αστυνομικών Θεσσαλονίκης στην Τριανδρία, για καλό σκοπό

Αγώνα μπάσκετ με τη συμμετοχή των ομάδων του Συλλόγου Αστυνομικών Θεσσαλονίκης και του Δήμου Θεσσαλονίκης, που θα αποτελείται από Δημοτικούς Συμβούλους και Υπαλλήλους του Δήμου, διοργανώνει ο δήμος Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα το Τμήμα Εκδηλώσεων & Προγραμμάτων Αθλητισμού της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης και Αθλητισμού, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εργαζομένων του Δήμου.

«Η Υπηρεσία μας, ευαισθητοποιημένη σε κοινωνικά ζητήματα, κατά τη διάρκεια του αγώνα θα συγκεντρώσει τρόφιμα τα οποία θα διατεθούν στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Θεσσαλονίκης», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο 16 Μαρτίου 2019 στο κλειστό Γυμναστήριο Τριανδρίας με ώρα έναρξης στις 12:00.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα τιμηθούν οι παλιές δόξες του αθλήματος, Χάρης Παπαγεωργίου, Μάνθος Κατσούλης και Γιάννης Τσουμής.

Παρακαλούνται οι συμμετέχοντες και οι φίλαθλοι, να προσφέρουν συσκευασμένα τρόφιμα μακράς διαρκείας, για την ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου Θεσσαλονίκης.