Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Αγωνία για τη ζωή του 16χρονου Ρομά που πυροβολήθηκε στο κεφάλι

Ο 16χρονος Ρομά δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή μετά τη σφαίρα που δέχθηκε στο κεφάλι με τους οικείους του να αγωνιούν για τη ζωή του

Συγγενείς του 16χρονου ο οποίος πυροβολήθηκε από αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ μετά από καταδίωξη, έχουν συγκεντρωθεί στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, στη Θεσσαλονίκη.

Θεσσαλονίκη: Πυροβολήθηκε στο κεφάλι ο ανήλικος στην καταδίωξη - Δίνει μάχη για τη ζωή

Ο 16χρονος Ρομά δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή μετά τη σφαίρα που δέχθηκε στο κεφάλι με τους οικείους του να αγωνιούν για τη ζωή του και να περιμένουν την ενημέρωση του νοσοκομείου.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στη Voria.gr ο Σταύρος Καβαντζίδης Πρόεδρος του Οικισμού Ρομά Αγίας Σοφίας, η ζωή του παιδιού κρέμεται σε μια κλωστή. «Δεν μας δίνουν πολλές ελπίδες», ανέφερε. Οι γονείς του όπως σημείωσε ο κ. Καβαντζίδης είναι σε κατάσταση σοκ και περιμένουν κάποια ενημέρωση για την κατάσταση του.

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ για τον πυροβολισμό στον 16χρονο Ρομά

Την ίδια ώρα ομάδα αλληλέγγυων έχουν συγκεντρωθεί έξω από το Ιπποκράτειο, ανήρτησαν πανό και καλούν για συγκέντρωση 7 το απόγευμα στην Καμάρα. Ήδη διμοιρίες των ΜΑΤ έχουν έρθει απέναντι από την πύλη της οδού Κωνσταντινουπόλεως.