Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Αγωνία για την 31χρονη που εξαφανίστηκε στον Γαλαρινό - Το σημείωμα

Η 31χρονη άφησε το πορτοφόλι και τα κλειδιά της και πήρε μαζί μόνο το κινητό της - Πληροφορίες για ύπαρξη σημειώματος στο δωμάτιο.

Αγωνία επικρατεί για την 31χρονη Μαριάννα Βλαχοπάνου της οποίας τα ίχνη χάθηκαν μετά το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής στον Γαλαρινό, περιοχή κοντά στα Βασιλικά Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε σχετικά - Συναγερμός στη Χαλκιδική: Εξαφανίστηκε 31χρονη από τον Γαλαρινό (φωτο)

Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, η γυναίκα εξαφανίστηκε από το σπίτι της φίλης της που φιλοξενούνταν εδώ και λίγους μήνες, ενώ αναζητούσε διαμέρισμα για να μείνει μόνη της. Μάλιστα, τη στιγμή που η 34χρονη φίλη της πήγε στο δωμάτιο της Μαριάννας για να την βρει διαπίστωσε πως έλειπε και είχε πάρει μαζί της μόνο το κινητό της. Στον χώρο είχε αφήσει το πορτοφόλι, τα κλειδιά της και έα μπουκάλι ουίσκι, ενώ οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για ύπαρξη ενός σημειώματος που προειδοποιούσε πως επρόκειτο να κάνει κακό στον εαυτό της, το οποίο και παραδόθηκε στις αρχές.

Όπως αναφέρει στη Voria.gr ο επικεφαλής της ΟΦΚΑΘ, Χρήστος Ράμος, που συνδράμουν στις έρευνες, η νεαρή έφυγε με τα πόδια και οι έρευνες προσανατολίζονται προς τα Βασιλικά, στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Τις επόμενες ώρες μάλιστα αναμένεται να σηκωθεί και drone για να γίνουν αναζητήσεις στην περιοχή γύρω από το σπίτι.

Η εξαφάνισή της δηλώθηκε επίσημα από συγγενείς της στο ΑΤ Πηνειού Ηλείας το απόγευμα του Σαββάτου 19 Νοεμβρίου, ενώ την αστυνομία Πολυγύρου είχε ενημερώσει το βράδυ της Παρασκευής και η φίλη της που τη φιλοξενούσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα ήταν πιεσμένη ψυχολογικά το τελευταίο διάστημα, ενώ πληροφορίες από το περιβάλλον της αναφέρουν ότι η εξαφάνισή της σχετίζεται με λόγους ερωτικής απογοήτευσης.

Φίλοι της 31χρονης προσπαθούν να επικοινωνήσουν μαζί της από Παρασκευή, ημέρα που εξαφανίστηκε, ωστόσο το κινητό της παραμένει κλειστό.