Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Αγόρασε στύλο pole dance μέσω διαδικτύου και τα λεφτά έκαναν φτερά

Επιτήδεια μια 28χρονη που έβαλε πωλητήριο για στύλο pole dance, προκαλώντας το ενδιαφέρον μιας 23χρονης, που πλήρωσε και δεν πήρε τίποτα.

Μια ιδιαίτερη υπόθεση εξαπάτησης κατάφεραν να εξιχνιάσουν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου στη Θεσσαλονίκη.

Επιτήδεια μια 28χρονη που έβαλε πωλητήριο σε στύλο pole dance, προκαλώντας το ενδιαφέρον μιας 23χρονης που ενδιαφέρθηκε για την αγορά του εν λόγω αντικειμένου.

Η παθούσα κατέβαλε το ποσό των 200 ευρώ που ζήτησε η 28χρονη για την αγορά του στύλου, ωστόσο δεν παρέλαβε ποτέ τον συγκεκριμένο αντικείμενο.

Και άλλες εξιχνιάσεις

Σημειώνεται πως οι αστυνομικοί του εν λόγω τμήματος εξιχνίασαν ακόμα τέσσερις περιπτώσεις κλοπών και μια περίπτωση ληστείας, σχηματίζοντας δικογραφίες συνολικά για έξι άτομα.

Συγκεκριμένα πρόκειται για έναν 26χρονο αλλοδαπό ο οποίος τον Ιανουάριο του 2020 εισήλθε σε ανασφάλιστη μονοκατοικία στο κέντρο της πόλης και αφαίρεσε 2 τηλεοράσεις, έναν 31χρονο αλλοδαπό ο οποίος το Σεπτέμβριο του 2020 αφαίρεσε από καφέ-μπαρ στο κέντρο της πόλης το τσαντάκι 28χρονης, έναν 35χρονο αλλοδαπό, διότι το Σεπτέμβριο του 2019 στην ευρύτερη περιοχή της Καμάρας αφαίρεσε το κινητό τηλέφωνο 54χρονης, μιας 30χρονης αλλοδαπής, η οποία τον Αύγουστο του 2020 με τη μέθοδο της απασχόλησης αφαίρεσε από το πορτοφόλι 80χρονου το χρηματικό ποσό των 1.600 ευρώ και ενός 44χρονου, ο οποίος τον Απρίλιο του 2020 ενεργώντας μαζί με συνεργό του, αφαίρεσαν με τη χρήση σωματικής βίας, χρηματικό ποσό και το κινητό τηλέφωνο από 68χρονη ημεδαπή.

Οι σχετικές δικογραφίες θα υποβληθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.