Skip to main content

Θεσσαλονίκη:Άκαρπες οι έως τώρα έρευνες για τον εντοπισμό της 66χρονης

Παρά τη συντονισμένη επιχείρηση για τον εντοπισμό της 66χρονης που εξαφανίστηκε από το Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, οι έρευνες παραμένουν άκαρπες

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της 66χρονης που εξαφανίστηκε την περασμένη Τρίτη από το Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.

Σημειώνεται ότι μετά την έκδοση silver alert από τη Γραμμή Ζωής την Τετάρτη, στήθηκε επιχείρηση για τον εντοπισμό της στην οποία εκτός από δυνάμεις της αστυνομίας συμμετέχουν κλιμάκια πολλών εθελοντικών ομάδων. Ωστόσο μέχρι το πρωί της Πέμπτης, όλες οι προσπάθειες για τον εντοπισμό της ήταν άκαρπες.

Διαβάστε - Θεσσαλονίκη: Εξαφάνιση 66χρονης με άνοια στο Ωραιόκαστρο

Όπως σημειώνει στη Voria.gr ο Αλέξανδρος Λιάμος, διευθυντής επιχειρήσεων της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης η επιχείρηση για τον εντοπισμό της γυναίκας είναι σε πλήρη εξέλιξη και σήμερα, ενώ οι έρευνες γίνονται στην ευρύτερη περιοχή γενικά, αλλά και σε καθ' υπόδειξη σημεία συγγενών της 66χρονης, που βρίσκεται σε κίνδυνο.

Εκτός από την ΕΟΔ στην επιχείρηση συνδράμει η Ομάδα αντιμετώπισης καταστροφών Ωραιοκάστρου, η Ομάδα πολιτικής προστασίας προσκόπων Θεσσαλονίκης, η Ομάδα Φίλων Κυνηγών Ακτής Θερμαϊκού, η Λέσχη Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων και η Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών.

Υπενθυμίζεται ότι η 66χρονη πάσχει από άνοια και την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε γκριζόμαυρο φόρεμα και ασπρόμαυρα παπούτσια, ή λευκό φόρεμα (με κίτρινα λουλούδια) και μπεζ ζακέτα.

Φωτογραφίες: Οφκαθ Εθελοντές

 

Ομάδα αντιμετώπισης καταστροφών Ωραιοκάστρου
-Ομάδα πολιτικής προστασίας προσκόπων Θεσσαλονίκης
-Ομάδα Φίλων Κυνηγών Ακτής Θερμαϊκού
-Λέσχη Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων
-Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών
-Ελληνική Ομάδα Διάσωσης

Διαβάστε περισσότερα στο Oraiokastro24.gr: https://www.oraiokastro24.gr/%ce%ac%ce%ba%ce%b1%cf%81%cf%80%ce%b5%cf%82-%ce%bf%ce%b9-%ce%ad%cf%81%ce%b5%cf%85%ce%bd%ce%b5%cf%82-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b5%ce%be%ce%b1%cf%86%ce%ac%ce%bd%ce%b9%cf%83%ce%b7-%cf%84/