Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Ακυβέρνητο λόγω βλάβης σκάφος με δύο επιβαίνοντες στο Αγγελοχώρι

Το σκάφος εντοπίστηκε και ρυμουλκήθηκε από το «ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ», στο αλιευτικό καταφύγιο Αγγελοχωρίου, με τους επιβαίνοντες καλά στην υγεία τους.

Ακυβέρνητο έπλεε σκάφος τις μεσημβρινές ώρες χθες στη θαλάσσια περιοχή Αγγελοχωρίου και σε απόσταση 1,5 ν.μ. περίπου, με κατεύθυνση την περιοχή Καλοχωρίου Θεσσαλονίκης, με δύο επιβαίνοντες.

Συγκεκριμένα, ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Νέας Μηχανιώνας, για ακυβερνησία του Ε/Ρ σκάφους «ΣΑΚΗΣ-ΜΑΡΙΑ» Σ.Θ. 600 Α΄, λόγω μηχανικής βλάβης, στη θαλάσσια περιοχή Αγγελοχωρίου και σε απόσταση 1,5 ν.μ. περίπου, με κατεύθυνση την περιοχή Καλοχωρίου Θεσσαλονίκης, με δύο (02) επιβαίνοντες.

Άμεσα για την ανωτέρω περιοχή απέπλευσε περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., το Ε/Π -Α/Κ «ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ» Λ.Θ. 13256, με στέλεχος της οικείας Λιμενικής Αρχής, καθώς και περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. από στεριάς.

Το εν λόγω Ε/Ρ σκάφος εντοπίστηκε και ρυμουλκήθηκε από το «ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ», στο αλιευτικό καταφύγιο Αγγελοχωρίου, με τους επιβαίνοντες καλά στην υγεία τους, οι οποίοι δήλωσαν πως δεν χρήζουν ιατρικής βοήθειας και στη συνέχεια παρελήφθησαν από τα στελέχη του περιπολικού οχήματος Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ..

Προανάκριση διενεργείται από το Α΄Λιμενικό Τμήμα Νέας Μηχανιώνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης.