Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Bullying σε 12χρονη με αυτισμό, δημοσίευαν δήθεν γυμνές της φωτογραφίες (vid)

Το κορίτσι, που κινείται στο φάσμα του αυτισμού, είδε φωτογραφίες με το πρόσωπό της σε γυμνά σώματα άλλων σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μια πραγματική κόλαση έζησε μια 14χρονη σήμερα μαθήτρια γυμνασίου στη Θεσσαλονίκη καθώς έπεσε θύμα ανελέητου bullying από τους συμμαθητές της.

Όπως κατήγγειλε η μητέρα της 14χρονης στο Mega, όλα ξεκίνησαν πριν από δύο χρόνια. Το κορίτσι που κινείται στο φάσμα του αυτισμού, είχε πάει σε παιδική χαρά με μια συμμαθήτριά της η οποία τράβηξε μια φωτογραφία που ανέβασε σε ψεύτικο λογαριασμό με το όνομα της 12χρονης τότε μαθήτριας.

Η κατάσταση πήρε διαστάσεις χιονοστιβάδας, καθώς συμμαθητές της 14χρονης ανέβαζαν φωτογραφίες του προσώπου του κοριτσιού σε γυμνά σώματα άλλων γυναικών, δημοσιοποιώντας τις σε ψεύτικα προφίλ με το όνομα της κοπέλας.

Μετά την έκταση που πήρε η υπόθεση, η ανήλικη, που σε συνεννόηση με συμμαθητές της άνοιξε το πρώτο προφίλ στο Facebook, αναγκάστηκε να το παραδεχτεί.

«Πρόκειται για λογαριασμούς οι οποίοι δημιουργήθηκαν από εμένα στα πλαίσια ενός ανώριμου παιχνιδιού, χωρίς να έχω σταθμίσει τις συνέπειες της πράξης μου. Έχω μετανιώσει», ανέφερε η μαθήτρια που έκανε αυτή την πράξη.

Την εποχή εκείνη η μαθήτρια της Α’ Γυμνασίου κλείστηκε ακόμα περισσότερο στον εαυτό της, χωρίς αρχικά να θέλει να πει το παραμικρό στη μητέρα της.

«Έχω ήδη ζητήσει συγγνώμη τόσο από την ίδια όσο και από τη μητέρα της. Οι φωτογραφίες με τα απόκρυφα σημεία σώματος δεν ανήκαν στην ίδια, αλλά ήταν φωτογραφίες που αναζητήθηκαν μέσω διαδικτύου», συμπλήρωσε η ανήλικη.

Η μαθήτρια που ομολόγησε άλλαξε σχολείο, αλλά, ο Γολγοθάς της μικρής Θεοδώρας συνεχίζεται, όπως λέει στο Live News η μητέρα της. Η ίδια περιμένει την εκδίκαση της υπόθεσης στις 3 Μαρτίου και ζητάει την παραδειγματική τιμωρία εκείνων που λίγο έλειψε – όπως επισημαίνει – να οδηγήσουν την κόρη της σε αυτοκτονία.