Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Αναφορά στον Εισαγγελέα Ανηλίκων από το Χαμόγελο

Έγινε αναφορά προς την Εισαγγελία Ανηλίκων για να πραγματοποιηθεί κοινωνικός έλεγχος της ζωής της 10χρονης, όπως είπε ο Κώστας Γιαννόπουλος.

Σε αναφορά προς την Εισαγγελία Ανηλίκων Θεσσαλονίκης προχώρησε σήμερα, Δευτέρα, το «Χαμόγελο του Παιδιού» για την υπόθεση εξαφάνισης της 10χρονης Μαρκέλλας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τον πρόεδρο του οργανισμού, Κώστα Γιαννόπουλο, έγινε αναφορά προς την Εισαγγελία Ανηλίκων για να πραγματοποιηθεί κοινωνικός έλεγχος της ζωής της 10χρονης.

Παράλληλα, οι έρευνες των Αρχών στρέφονται στο στενό περιβάλλον της οικογένειας.

«Μεταφέραμε τις πληροφορίες στην αστυνομία και ελπίζουμε να τελειώνει το μαρτύριο του παιδιού» ανέφερε ο κ. Γιαννόπουλος, μιλώντας στο Open.

Ενώ πρόσθεσε ότι «υπάρχουν κάποιες μαρτυρίες από το κοντινό περιβάλλον της οικογένειας και των γειτόνων, οι οποίες ελπίζουμε να τεκμηριωθούν και να τελειώνει η ιστορία. Εκεί στρέφονται οι έρευνες. Υπήρξαν τηλεφωνήματα που στην ευρωπαϊκή γραμμή 116111 που δόθηκαν πληροφορίες και οι οποίες μεταβιβάστηκαν στην Αστυνομία για περαιτέρω διερεύνηση. Ήταν πολύ μεγάλο το ενδιαφέρον του κόσμου».

Σύμφωνα με τον ίδιο δεν έχει ξαναγίνει τόσο μεγάλη κινητοποίηση για τον εντοπισμού παιδιού και ειδικά στη Θεσσαλονίκη, γεγονός που βοήθησε στο να δοθεί αίσιο τέλος στην υπόθεση.