Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Ανακατασκευάστηκε παιδική χαρά στην Πολίχνη - Δείτε φωτογραφίες

Ο δήμαρχος Παύλου Μελά εξέφρασε την ικανοποίησή του για την παράδοση της παιδικής χαράς στους κατοίκους της νότιας πλευράς της Πολίχνης

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ανακατασκευής της παιδικής χαράς στη συμβολή των οδών Φιλίππου και Καρυπίδη στη δημοτική ενότητα Πολίχνης, στη δυτική Θεσσαλονίκη.

Ο δήμαρχος Παύλου Μελά Δημήτρης Δεμουρτζίδης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την παράδοση της παιδικής χαράς στους κατοίκους της νότιας πλευράς της Πολίχνης.

Σύμφωνα με τον δήμο Παύλου Μελά για την κατασκευή της παιδικής χαράς χρησιμοποιήθηκαν φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, δημιουργήθηκαν δάπεδα ασφαλείας που απορροφούν τους κραδασμούς και τοποθετήθηκαν ασφαλή, πιστοποιημένα και σύγχρονα όργανα-παιχνίδια.

Παράλληλα σημειώνεται από τον δήμο Παύλου Μελά ότι η περίφραξη είναι φυσική από ξύλινους κορμούς με τον περιβάλλοντα χώρο να μην θυμίζει αστικό τοπίο.

«Ο νέος χώρος είναι απόλυτα προσβάσιμος για παιδιά ΑμΕΑ, ενώ δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα στην εξασφάλιση καλών συνθηκών παραμονής για τους συνοδούς, γονείς – κηδεμόνες, παππούδες – γιαγιάδες, με τη βελτίωση και ενίσχυση του ηλεκτροφωτισμού της περιοχής καθώς και την επιλογή του απαραίτητου εξοπλισμού που σε συνδυασμό με τα γύρω παγκάκια του πάρκου και τη φυσική σκίαση», σημειώνεται στην ανακοίνωση του δήμου Παύλου Μελά.