Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για την επεισοδιακή καταδίωξη στην Περιφερειακή

Το όχημα του διακινητή το οποίο καταδίωκαν οι αστυνομικοί ξέφυγε της πορείας του και προσέκρουσε σε κολώνα φωτισμού, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Ανακοίνωση σχετικά με το τροχαίο που σημειώθηκε την Πέμπτη στο πλαίσιο καταδίωξης διακινητή στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης εξέδωσε η αστυνομία.

Υπενθυμίζεται ότι το όχημα του διακινητή το οποίο καταδίωκαν οι αστυνομικοί συγκρούστηκε με κινούμενο όχημα, εσήλθε σε παράδρομο όπου ξέφυγε της πορείας του και προσέκρουσε σε κολώνα φωτισμού, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο οδηγός.

Διαβάστε - Θεσσαλονίκη: Καταδίωξη ΙΧ στην περιφερειακή οδό – Ένας τραυματίας

Ο διακινητής τραυματίστηκε και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο φρουρούμενος.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

Απογευματινές ώρες χθες (15-10-2020), περιπολούντες αστυνομικοί της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης εντόπισαν κλεμμένο όχημα να κινείται σε περιοχή της ανατολικής Θεσσαλονίκης, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή την ίδια ημέρα σε αστυνομικό κατάστημα του Νομού Αττικής.
Σε σήματα στάσης των αστυνομικών για έλεγχο, ο οδηγός του οχήματος ανέπτυξε ταχύτητα και ενεργώντας επικίνδυνους ελιγμούς συγκρούστηκε με κινούμενο όχημα. Στη συνέχεια, αφού εισήλθε σε παράδρομο της Περιφερειακής Οδού, ξέφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε σε κολώνα φωτισμού.

Ο συλληφθείς νοσηλεύεται φρουρούμενος σε νοσοκομείο της πόλης.