Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Αναμένεται νεκροψία-νεκροτομή για την αυτοκτονία των δύο στους Νέους Επιβάτες

Το Λιμενικό Σώμα εξέδωσε ανακοίνωση για την την αυτοκτονία μητέρας και γιου χθες στους Νέους Επιβάτες του δήμου Θερμαϊκού.

Ανακοίνωση για την αυτοκτονία μητέρας και γιου χθες στους Νέους Επιβάτες του δήμου Θερμαϊκού εξέδωσε το Λιμενικό Σώμα.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, τα δύο άτομα ηλικίας 77 και 50 ετών, που φέρεται να κατάγονται από την περιοχή του Κιλκίς, είχαν δεμένα τα χέρια στο τιμόνι με τις χεροπέδες. Ο άνδρας ήταν περίπου 50 ετών, ενώ η γυναίκα μεγαλύτερης ηλικίας.

Διαβάστε ακόμη: Νέοι Επιβάτες: Το οικογενειακό δράμα πίσω από την πτώση του ΙΧ στη θάλασσα

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο άνδρας που οδηγούσε το αυτοκίνητο είχε δεμένα τα χέρια του σε αυτό με χειροπέδες, ενώ τα δύο άτομα ήταν δεμένα με συρματόσχοινο από τη μέση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Λιμενικού:

Ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες χθες η Λιμενική Αρχή Θεσσαλονίκης, για πτώση Ι.Χ.Ε. οχήματος στην θαλάσσια περιοχή των Νέων Επιβατών Δ. Θερμαϊκού Θεσσαλονίκης.
 
Στην περιοχή μετέβησαν στελέχη του Α' Λιμενικού Τμήματος Νέας Μηχανιώνας, περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης, καθώς και κλιμάκιο της Β' Ε.Μ.Α.Κ.

Το κλιμάκιο της ΕΜΑΚ ανέσυρε από το Ι.Χ.Ε. όχημα χωρίς τις αισθήσεις του έναν 50χρονο άνδρα, καθώς και μία 77χρονη γυναίκα. Από επιτόπια εξέταση ιατροδικαστή Θεσσαλονίκης διαπιστώθηκε ο θάνατός τους ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης, όπου πρόκειται να παραγγελθεί διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.             
Το όχημα ανελκύστηκε από τη θάλασσα από γερανοφόρο όχημα με τη συνδρομή ιδιώτη δύτη.   
       
Διενεργείται προανάκριση από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης.