Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Αναβάλλεται η συναυλία της Γλυκερίας λόγω καιρικών συνθηκών

Το απόγευμα υπάρχουν πολύ αυξημένες πιθανότητας (πάνω από 80%) να εκδηλωθούν ισχυρές καταιγίδες, κάτι που οδηγεί σε αναβολή της συναυλίας.

Η συναυλία της Γλυκερίας η οποία επρόκειτο να πραγματοποιηθεί σήμερα Δευτέρα 19 Ιουλίου στις 09.00 στο δημοτικό ανοιχτό θέατρο Συκεών «Μάνος Κατράκης» αναβάλλεται λόγω έντονων καιρικών φαινομένων.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ από το απόγευμα υπάρχουν πολύ αυξημένες πιθανότητας (πάνω από 80%) να εκδηλωθούν ισχυρές καταιγίδες γεγονός που καθιστά αδύνατη την προετοιμασία για την πραγματοποίηση της συναυλίας.

Για την αποφυγή ταλαιπωρίας του κοινού η παραγωγή προχώρησε στην αναβολή  της συναυλίας με την επιφύλάξη να ανακοινωθεί νέα ημερομηνία των επόμενο διάστημα με την ελπίδα να έχει βελτιωθεί περισσότερο και επιδημιολογική κατάσταση που αυτή την περίοδο είναι άσχημη λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και έχει δημιουργήσει στο κοινό ανασφάλεια και σύγχυση ως προς τα μέτρα προστασίας.

Πληροφορίες επιστροφή εισιτηρίων: infokazancb@gmail.com

Για τον ίδιο λόγο, την πρόβλεψη έντονων καιρικών φαινομένων αναβάλλεται και συναυλία των Fundracar που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα Δευτέρα 19 Ιουλίου στο δημοτικό θέατρο Νεάπολης.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου στον ίδιο χώρο, με τα πωληθέντα εισιτήρια να ισχύουν κανονικά για τη νέα ημερομηνία, ενώ η προπώληση συνεχίζεται κανονικά.