Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Έριξε κουτουλιά και εγκατέλειψε αναίσθητο οδηγό ταξί μετά από τροχαίο (vid)

Ο οδηγός του ταξί βγαίνει από το όχημα για να δει εάν είναι καλά τα δύο άτομα του δικύκλου και τότε ο οδηγός της μηχανής οργισμένος τον χτυπά

Ένα τροχαίο υλικών ζημιών χωρίς τραυματισμούς στην Τούμπα της Θεσσαλονίκης εξελίχθηκε σε άγριο καβγά με τον σοβαρό τραυματισμό ενός οδηγού ταξί που χρειάστηκε να νοσηλευτεί για 1,5 μήνα στο νοσοκομείο.

Όπως αναφέρει ο ραδιοφωνικός σταθμός Status, το περιστατικό σημειώθηκε στις 05.00 τα ξημερώματα στις 2 Οκτωβρίου στη συμβολή των οδών Δωρηλαίου με Βιζύης, στην Τούμπα.

Ένα ταξί συγκρούεται στη διασταύρωση με ένα μηχανάκι, του οποίου οι αναβάτες, όπως φαίνεται στο video που έφερε στη δημοσιότητα ο σταθμός, πέφτουν κάτω.

Ο οδηγός του ταξί βγαίνει από το όχημα για να δει εάν είναι καλά τα δύο άτομα του δικύκλου και τότε ο οδηγός της μηχανής οργισμένος χτυπά τον οδηγό ταξί αφήνοντάς τον αναίσθητο.

Σύμφωνα με τον Status, ο οδηγός οσηλεύτηκε επί 1,5 μήνα με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και μόλις πρόσφατα πήρε εξιτήριο.

Ο δράστης αναζητείται, με την οικογένεια του θύματος να κάνει έκκληση προς πιθανούς μάρτυρες, να επικοινωνήσουν με το Α.Τ. Τούμπας ώστε να εντοπιστεί ο ασυνείδητος οδηγός της μηχανής.