Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Αναβιώνει η υπόθεση δολοφονίας του ιδιοκτήτη ψητοπωλείου

Στο εδώλιο κάθονται τρία αδέρφια 21, 33 και 38 ετών, ενώ κατηγορούμενος είναι και ο 18χρονος αδερφός τους που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο Ανηλίκων.

Αναβιώνει στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης η υπόθεση ανθρωποκτονίας του 45χρονου ιδιοκτήτη ψητοπωλείου επί της οδού Βασιλίσσης Όλγας στην ανατολική Θεσσαλονίκη τον Φεβρουάριο του 2020.

Η δίκη ήταν προγραμματισμένη για σήμερα Τετάρτη, ωστόσο διεκόπη και θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες.

Στο εδώλιο κάθονται τρία αδέρφια 21, 33 και 38 ετών, ενώ κατηγορούμενος είναι και ο 18χρονος αδερφός τους, ο οποίος είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο Ανηλίκων.

Το ιστορικό

Ένας εκ των κατηγορούμενων, 33 ετών σήμερα, εργαζόταν στην επιχείρηση του 45χρονου ωστόσο μετά από ατύχημα που ισχυρίζεται ότι υπέστη, σταμάτησε να πηγαίνει στη δουλειά, ενώ ο 45χρονος φέρεται να τον απέλυσε.

Λίγες ώρες πριν τη δολοφονική επίθεση φαίνεται πως ο 32χρονος είχε επικοινωνία με το πρώην αφεντικό του καθώς από τη δικογραφία προκύπτει ότι αντάλλαξαν μηνύματα μέσω κινητού.

Οι κατηγορούμενοι μετέβησαν στην επιχείρηση, που βρίσκεται επί της οδού Βασιλίσσης Όλγας, όπου μετά από καβγά συνεπλάκησαν με τον 45χρονο.

Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής ο εκ των κατηγορούμενων, 21 ετών σήμερα φέρεται πως κατάφερε 13 μαχαιριές στον 45χρονο, η μία εκ των οποίων τον βρήκε στην καρδιά. Τα αδέρφια του φέρεται να είπαν ότι δεν γνώριζαν ότι ο 21χρονος έχει μαζί του μαχαίρι.

Σημειώνεται ότι το φονικό έγινε μπροστά στα έκπληκτα μάτια υπαλλήλων και θαμώνων, ενώ η σκηνή της συμπλοκής καταγράφηκε και από κάμερα.