Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΑΝΔΡΑΣ ΓΡΟΝΘΟΚΟΠΗΣΕ ΦΥΛΑΚΑ ΣΤΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Ο δράστης δημιούργησε φασαρία στο τμήμα επειγόντων και όταν επενέβη ο φύλακας για συστάσεις τότε ο πρώτος τον γρονθοκόπησε - Συνελήφθη αργότερα.

Ένα ακόμη κρούσμα επίθεσης σε εργαζομένους δημόσιων νοσοκομείων σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στο Γενικό Νοσοκομείο «Παπανικολάου» στη Θεσσαλονίκη.

Όπως καταγγέλλει αναγνώστης της Voria.gr, λίγο μετά τις 21.30, ένας άνδρας δημιούργησε φασαρία στο τμήμα των επειγόντων, με αποτέλεσμα να προκληθεί αναστάτωση τόσο στους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό όσο και στους πολίτες που είχαν μεταβεί στο νοσοκομείο, το οποίο εχθές βρισκόταν σε εφημερία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας ήταν οξύθυμος και έβριζε από την πρώτη στιγμή που πήγε στο νοσοκομείο, ενώ κάπνιζε ηλεκτρονικό τσιγάρο εντός του χώρου.

Μετά από προφορική σύσταση του φύλακα να ηρεμήσει και να περάσει έξω από τον χώρο των επειγόντων, ο δράστης γρονθοκόπησε τον φύλακα δύο φορές. Αμέσως επενέβη ο δεύτερος φύλακας και τον ακινητοποίησε, ενώ σύμφωνα με τον αναγνώστη της Voria.gr, κατά την προσπάθεια της ακινητοποίησης ο δεύτερος φύλακας έσπασε το δάχτυλό του.

Άμεσα κλήθηκε η αστυνομία, όπου έσπευσε στο σημείο και συνέλαβε τον δράστη, ενώ οι δύο φύλακες κατέθεσαν μήνυση στο Αστυνομικό Τμήμα Πυλαίας.

Ο άνδρας, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ