Skip to main content

Λαγκαδάς Θεσσαλονίκης: Άνδρας πετάει νερό και χτυπάει με ξύλο τον σκύλο του - Σκληρό βίντεο

Ο άνδρας φαίνεται να πετάει πρώτα νερό στον άτυχο σκύλο και στη συνέχεια να το χτυπά με ξύλο, ενώ το ζώο στριγκλίζει από τον πόνο

Αποτροπιασμό προκαλεί βίντεο που ήρθε σήμερα στη δημοσιότητα και δείχνει την κακοποίηση ενός σκυλιού στον Λαγκαδά της Θεσσαλονίκης.

Ένας άνδρας φαίνεται να πετάει πρώτα νερό στον άτυχο σκύλο και στη συνέχεια να τον χτυπά με ξύλο, ενώ το ζώο στριγκλίζει από τον πόνο.

Το βίντεο αναρτήθηκε σήμερα σε φιλοζωική ομάδα και προωθήθηκε στο σωματείο Λαγκαδά «Συνυπάρχω». Μιλώντας στη Voria.gr, η αντιπρόεδρος του σωματείου, Σοφία Κόκκα, αναφέρει ότι άμεσα μετέβη στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και προχώρησε σε μήνυση σε βάρος του δράστη για το περιστατικό.

Το σκυλί θα μεταφερθεί αύριο σε κτηνιατρείο του δήμου για να εξεταστεί η κατάσταση της υγείας του, ενώ ο άνδρας φέρεται να έχει στην ιδιοκτησία του τουλάχιστον ένα ακόμα σκυλί.

Η κ. Κόκκα σημειώνει στη Voria.gr ότι είναι σημαντικό οι πολίτες όταν βλέπουν περιστατικά κακοποίησης να ενημερώνουν άμεσα τις αστυνομικές αρχές και να τα καταγγέλλουν αφενός για να αποτρέπονται και αφετέρου να επιβάλλονται στους δράστες πρόστιμα για τις πράξεις τους.