Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Απαντλούνται τα νερά από το πλημμυρισμένο τούνελ στην Περιφερειακή (φωτο+vid)

Το τούνελ της εσωτερικής περιφερειακής οδού Θεσσαλονίκης παρέμενε πλημμυρισμένο από εχθές το απόγευμα - Τα συσσωρευμένα νερά απαντλούνται σήμερα

Συνεχίζονται οι εργασίες απάντλησης των υδάτων στο τούνελ της εσωτερικής περιφερειακής οδού Θεσσαλονίκης στο ύψος της Μακρυγιάννη, στην Άνω Ηλιούπολη, που από χθες το απόγευμα είχαν συσσωρευθεί στο σημείο μετά τη χθεσινή νεροποντή, ακινητοποιώντας οχήματα και προκαλώντας κυκλοφοριακό κομφούζιο.

Τις εργασίες απάντλησης των υδάτων και καθαριότητας του δρόμου, που βρίσκονται σε εξέλιξη από το πρωί, ανέλαβε τεχνική εταιρεία έπειτα από αίτημα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Μέχρι και αυτήν την ώρα τροχονόμοι βρίσκονται στο σημείο και εκτρέπουν την κυκλοφορία, έως ότου ολοκληρωθούν οι εργασίες καθαρισμού.

Όπως διακρίνεται στις φωτογραφίες της Voria.gr, οι πλαϊνές σχάρες έχουν φρακάρει με φερτά υλικά και λάσπες κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να συσσωρευτεί το νερό στο οδόστρωμα.

Υπενθυμίζεται ότι το τούνελ της εσωτερικής περιφερειακής σε εκείνο το σημείο, από χθες το απόγευμα λόγω της ισχυρής κακοκαιρίας, κυριολεκτικά έγινε λίμνη, με αποτέλεσμα να ακινητοποιήθουν οχήματα και να προκληθεί τεράστιο κυκλοφοριακό πρόβλημα.

Δείτε φωτογραφίες: