Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Άνοιξε το πολυώροφο πάρκινγκ στα Δικαστήρια-Οι τιμές

Με νέους τιμοκαταλόγους λειτουργεί από χθες ο πολυώροφος σταθμός αυτοκινήτων στην Πολυτεχνείου, που είχε κλείσει λόγω χρεών του προηγούμενου μισθωτή.

Ανοιχτό είναι από χθες το πολυώροφο πάρκινγκ στη συμβολή των οδών Πολυτεχνείου και Ναυμαχίας Λήμνου, το οποίο είχε κλείσει λόγω χρεών του μισθωτή στην ΕΤΑΔ που έχει την κυριότητα του ακινήτου.

Η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου από χθες λειτουργεί το εν λόγω ακίνητο, ενώ έχουν αναρτηθεί νέοι τιμοκατάλογοι για το κοινό.

Το ωράριο λειτουργίας για το κοινό θα είναι από τις 07.00 έως τις 23.00 τις καθημερινές. Το Σάββατο το πάρκινγκ θα είναι ανοιχτό από τις 08.00 έως τις 16.00, ενώ Κυριακές και αργίες θα παραμένει κλειστό.

Στόχος της ΕΤΑΔ είναι να προκηρύξει εν ευθέτω χρόνω διαγωνισμό, ώστε η εγκατάσταση να μισθωθεί εκ νέου σε ιδιώτη.

Ο σταθμός αυτοκινήτων «Μακεδονία» έκλεισε αιφνιδιαστικά στις 13 Φεβρουαρίου μετά από έξωση στην οποία προχώρησε η ΕΤΑΔ λόγω των υπέρογκων οφειλών του ιδιώτη.

Το απροειδοποίητο λουκέτο άφησε ξεκρέμαστους πολλούς οδηγούς, οι οποίοι μάλιστα είχαν προπληρώσει έναν ή και περισσότερους μήνες. Ερωτηθείσα από τη Voria.gr για το τι προβλέπεται για αυτές τις περιπτώσεις, η υπεύθυνη του πάρκιγνκ δήλωσε ότι δεν ισχύουν οι συμφωνίες που είχαν γίνει με τον ιδιώτη και πλέον υπάρχει νέος τιμοκατάλογος.

Δείτε τις νέες τιμές: