Κυριακή 11 Απριλίου 2021
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΑΝΟΙΞΕ ΤΡΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΚΛΕΨΕ ΠΕΝΤΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΗΜΕΡΟ

Ένας 42χρονος εντοπίστηκε να κινείται με κλεμμένο όχημα και όπως προέκυψε το τελευταίο διήμερο είχε επιδοθεί σε διαρρήξεις και κλοπές οχημάτων.

Στην εξιχνίαση διαρρήξεων τριών επιχειρήσεων και περιπτώσεων κλοπής πέντε οχημάτων οδήγησε η έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Θέρμης, έπειτα από έλεγχο που διενεργήθηκε με τη συνδρομή περιπολούντων αστυνομικών της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα, πρωινές ώρες της Παρασκευής, 11 Δεκεμβρίου, 42χρονος ημεδαπός εντοπίστηκε να κινείται με κλεμμένο όχημα στη διασταύρωση της κεντρικής οδού αεροδρομίου, στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Στην κατοχή του βρέθηκε κλειδί δεύτερου κλεμμένου αυτοκινήτου, ενώ κατά την έρευνα του οχήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, οπότε και συνελήφθη.

Από την περαιτέρω αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, κατά το τελευταίο διήμερο (9-11/12/2020), στις περιοχές Ευόσμου, Θέρμης και Πυλαίας, ο συλληφθείς με τέσσερις ακόμη συνεργούς του, τα στοιχεία των οποίων δεν έχουν ταυτοποιηθεί μέχρι στιγμής, διέρρηξαν τρείς (3) επιχειρήσεις και προχώρησαν σε κλοπές πέντε (5) οχημάτων και χρηματικών ποσών.

φωτογραφία αρχείου
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ