Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Αντικαθίστανται διαλυμένα στηθαία σε 4 αυτοκινητοδρόμους

Εργασίες συντήρησης σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου της Θεσσαλονίκης από την Περιφέρεια καθ' όλη τη διάρκεια της επόμενης εβδομάδας

Εργασίες συντήρησης σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου έως και την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες αντικατάστασης των κατεστραμμένων στηθαίων ασφαλείας στα εξής σημεία:

1)    Επί της δεξιάς οριογραμμής της Παλαιάς Εθνικής Οδού 65 Θεσσαλονίκης – Κιλκίς, στο ύψος των Διαβατών με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη.
2)    Επί της κεντρικής νησίδας της 4ης επαρχιακής οδού Θεσσαλονίκης-  Ωραιοκάστρου (και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας), στο ύψος της επιχείρησης «ΛΗΤΩ».
3)    Επί της δεξιάς οριογραμμής της 4ης επαρχιακής οδού Θεσσαλονίκης-  Ωραιοκάστρου (και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας) πριν τον οικισμό του Μελισσοχωρίου.
4)    Επί της δεξιάς οριογραμμής της γέφυρας Σταυρούπολης επί της οδού Λαγκαδά.

Οι παραπάνω εργασίες θα πραγματοποιηθούν ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες από τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου έως και την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019 με ώρα έναρξης στις 07.00 π.μ.

Ήδη, σύμφωνα με την ΠΚΜ, έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες  κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια των εργασιών.

Φωτογραφία αρχείου