Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΣΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ

Κατά τη διάρκεια των εργασιών θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην Εσωτερική Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης σε διάφορα σημεία.

Εργασίες ασφαλτόστρωσης θα εκτελεστούν στην Εσωτερική Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης από σήμερα Δευτέρα 16 Μαΐου έως και την Παρασκευή 20 Μαΐου κατά τις ώρες 22:00 έως 06:00 έκαστης ημέρας, στο ρεύμα πορείας προς ανατολικά, από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Κατά τη διάρκεια των εν λόγω εργασιών θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην Εσωτερική Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, στο τμήμα της από το ύψος της συμβολής της με τον Κόμβο Κ11 (ύψος Κλάδου Εξόδου της οδού Δημητρίου Φωκά - ρεύμα πορείας από την οδό Τζων Κέννεντυ προς την Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης) έως το ύψος της συμβολής της με τον Κόμβο Κ12 (Κόμβος Μουδανίων) με πλήρη αποκλεισμό των κόμβων, στο ρεύμα πορείας προς Ανατολικά - Καλαμαριά.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από τους γύρω δρόμους της περιοχής, μέσω έγκαιρης και κατάλληλης πληροφοριακής σήμανσης.

«Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων. Ζητούμε την κατανόηση και τη συνεργασία των πολιτών», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της Τροχαίας.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ